Jak odhadnout vzdálenost v editoru trati?

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
G

Guest

Host
Chtěl bych se zeptat jak se při stavbě trati v MSTS odhadne km vzdálenost.Třeba když chci položit 1 km kolejí?

Tak každá koľaj má v MsTS napísanú svoju dĺžku napríklad A2t500mStrt
kde A2 znaci dvojkolajny kus dlhy 500m a rovno. A skutocnu km vzdialenost musis mat bud niekde napisanu alebo fakt len tipnut ...

Jinak pro měření vzdáleností jsem někde našel jako stavební pomůcky pravítka.....horizontální, vertikální s rozsahem 1, 10 a 100 m.....

Troleje

Ja som spravil jednu srandu. V súbore gantry.dat príslušnej trate som nastavil, aby mi dávalo trolej. stlp každých 500 metrov. A tak som išiel pomaly a kde som mal stĺp, tam som dal kilometrovník, stĺp som vymazal a takto pokracoval po celej trati. Ked som skoncil, gantry.dat som prepisal na pôvodoné hodnoty a vec bola vyriešená.

Re: Troleje

pitt napsal:
Ja som spravil jednu srandu. V súbore gantry.dat príslušnej trate som nastavil, aby mi dávalo trolej. stlp každých 500 metrov. A tak som išiel pomaly a kde som mal stĺp, tam som dal kilometrovník, stĺp som vymazal a takto pokracoval po celej trati. Ked som skoncil, gantry.dat som prepisal na pôvodoné hodnoty a vec bola vyriešená.

Chytrá pomůcka !! .. Velmi chytrá !!

Naposled editoval moderátor:
Re: Troleje

ocelot24 napsal:
pitt napsal:

Chytrá pomůcka !! .. Velmi chytrá !!
Tó teda je :) ze me to nenapadlo drive.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře