Fikce Bystřice-Hustopeče

Re: aktivita Mos 4405

Signalista napsal:
zdenal26 napsal:
Na http://czech-msts.tk v sekci download/aktivity ke stažení aktivita MOs 4405 pro tuto trať.

Mám problém, přijedu k čerpací stanici, stisknu T a nic se neděje, mám zapnuté pro kontrolu F5 a počet galonů se nijak nezvyšuje.

Poraďte mi !

Nám říkali ve škole, že správný ajznboňák umí číst. :D :D :D

Re: aktivita Mos 4405

Jacek napsal:
Signalista napsal:
zdenal26 napsal:
Na http://czech-msts.tk v sekci download/aktivity ke stažení aktivita MOs 4405 pro tuto trať.

Mám problém, přijedu k čerpací stanici, stisknu T a nic se neděje, mám zapnuté pro kontrolu F5 a počet galonů se nijak nezvyšuje.

Poraďte mi !

Nám říkali ve škole, že správný ajznboňák umí číst. :D :D :D

Chvilku jsem zaváhal, jestli tady mám napsat taky, ale nakonec se mi podařilo....najet středem nádrže ke stojanu (cche to trošku citu) a stisknout T....a držet a tankovat a držet a tankovat......Signalisto.....místo 9 a psích kostiček bys mohl trénovat tohle.....

Při najetí ke stojanu to chce opravdu cit, protože každá loko má ten tankovací bod na jiném místě, takže to chce popojíždět po půlmetrech a zkoušet mačkat T, až to jednou začne tankovat.

Lord napsal:
Při najetí ke stojanu to chce opravdu cit, protože každá loko má ten tankovací bod na jiném místě, takže to chce popojíždět po půlmetrech a zkoušet mačkat T, až to jednou začne tankovat.

Jak jsem psal, chce to číst !!, nebudu to opisovat za každým třetím příspěvkem.
Při správně nastaveném rozsahu v eng souboru to nechce žádný cit. Prostě zastavím zhruba středem a musí to jít. A nemusím ani "vylézt" z kabiny.

No právě, při !!!správně nastaveném!!!, což bohužel není u všech modelů, teď mám na mysli hlavně zahraniční.

Právě teď dělám jednu náročnou misi, kde bych ji mohl zveřejnit či komu bych mohl poslat mailem?

zdenal26 napsal:
Jiří napsal:
Právě teď dělám jednu náročnou misi, kde bych ji mohl zveřejnit či komu bych mohl poslat mailem?

Pošli ji na zdenal26@atlas.cz a já ji zveřejním na svých stránkách spolu s ostatními aktivitami k této trati. :)

Díky,ale bude to trošku trvat,aktivita by měla být hotova nejpozději do 10. července,ještě ji musím přezkoušet, aby to nebylo šité horkou jehlou. Mám teďka trošku problém s kontrolními body. Jich mám teď 7 ( hlavně při posunu na vyhybkách ) a při zoomování tratí myší,mne to pošle k Billovi.Původně jsem si myslel,že je to těmi stojícími consisty na vedlejších kolejích,ale chyba bude někde jinde.Také jsem vypnul všechna zobrazení a taky mi to padá.Když se mi načte trať v Editoru úkolů a já 7xkrát přiblížím lupou trať, konec,pošle mne to k Billovi.Někdo mi říkal,že to může být způsobené špatným vyladěním grafické karty,ale není tomu tak, u jiných tratí, které nevyžadují Xtracks mi to nedělá, jenom u těch tratí,kde je vyžadován Xtrack mi Editor padá.

Naposled editoval moderátor:
Jiří napsal:
ale není tomu tak, u jiných tratí, které nevyžadují Xtracks mi to nedělá, jenom u těch tratí,kde je vyžadován Xtrack mi Editor padá.

Jestli není problém v tomhle.....tato trať vyžaduje tsection.dat od Zbyňkovy trati a ne Xtracks....

Zdravím :D

Nechystají se nějaké novinky? Nové aktivity a tak?

Díky, Tom

Zdenale, nejdřív chci vyzdvihnout trať, která je skvělá!

Teď mi ale poraďte, trápím se s tím, že se bojím že když stáhnu nějakou aktivitu tak nebudu mít k té aktivitě vlaky a lokomotivy.
Aktivitu jako takovou mam a funguje mi a je i celkem zajímavá určitě stojí za zveřejnění ale k čemu to je když k tomu někdo nebude mít příslušné modely vlaků a consisty použité k misi?
Tak dík a s timhle mi pls pomozte, rád bych si zahrál i vaše mise!

Back
Nahoře