Fikce Bystřice-Hustopeče

Tak jsem si tu trať včera také konečně stáhl. Moc pěkná, přesně podle mého gusta. Jednoduchá instalace, vše běhá bez problémů (aktivity). Teším se na případné další aktivity (zatím mám 4), popř. nějaké prodloužení, pokud to má autor v úmyslu.

Naposled editoval moderátor:
Chlapi zdravím. Mám takový problém s aktivitou 5605/5606 Bystřice-Hustopeče-Bystřice (aktivita ze stránek http://trainsim.webzdarma.cz/bystrice/). Provedu v Hustopečích přepřah, ale odjezdové návěstidlo mě už nepustí. Mám odjezd v 7:01, čumákoval jsem tam do 7:05, pak už mě to přestalo bavit. Mám čekat třeba až do půl osmé nebo je chyba jinde? :)

Na stránce zdenal26 se objevila aktivita "Sv 5651 / MOs 5600 v úseku Bystřice (depo) - Hustopeče - Bystřice s motorovým vozem řady 810". Nevím jaké s tím má kdo zkušenosti, ale mě to často hází chyby ("nelze načíst soubor s texturou") zejména ve složkách routes/hustopece/... /night. První hláška se objeví hned při načítání, další pak během jízdy, pak dokonce i při čekání na odjezd v Hustopečích. Samozřejmě jsem to zkoušel až po updatu trainsetu na 6.1 (ale s tím to asi nesouvisí), verzi tratě mám také poslední.

Stránky autora trati nefungují. Prohlížeč hlásí "Stránky pozastaveny". Kde lze tedy v současnosti stáhnout trať, aktivity, apod?

Hezký den,
nenašel by se nějaký dobrodinec, který trať vlastní a zaslal mi ji? Beru všechny verze. Díky, Tom.

Já ji mám, ale je opravdu stará. Musíš na ni použít starší global kvůli výhybkám. Prý jede pod UNI, ale mi ne. Chceš ji?

E499_2002 napsal:
Já ji mám, ale je opravdu stará. Musíš na ni použít starší global kvůli výhybkám. Prý jede pod UNI, ale mi ne. Chceš ji?

mam rad lokalky, stare telefonne stlpy... ak stoji za to, je pekna a nie prilis velka, tak by som ju skusil... a pod akym Globalom ti ide, ked nie pod UNI?

Ronoath napsal:
Pánové, nejede pod uniglobalem! Je třeba použít global BP.

trat uz teda mam, ale ziadnu aktivitu... nejake by vraj mali byt na stranke trainsim.phorum.cz, ale do tej sa nemozem dostat...

Zdravím,
mohl by mi prosím vás někdo zaslat tuto trat? Kdysi jsem jí míval,ale nějako se mi ztratila...
Děkuji L.B.

Back
Nahoře