Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Máš tam exportované veci ktoré tam nepatria a ak tam patria, nie sú zlinkované.zsBpeer napsal:Prosím, neviete čo s tým?
Tax napsal:Máš tam exportované veci ktoré tam nepatria a ak tam patria, nie sú zlinkované.
Právě, že není nic v pořádku. Zkus si vedle toho baráku tažením myši vytvořit kvádr stejně velikej jako ten barák a koukej se vpravo do okna Parameters jak tam naskakují stovky metrů. Kromě toho tam máš chybu, kdy horní vertexy na štítové straně musí být spojeny, tak aby tato strana byla tvořena obdélníkem a připojeným trojúhelníkem ve štítě. To je proto že když chceš pohnout s výškou a popadneš vertexy aby se ti nekroutila textura.mikulda napsal:Právě že jsem měl přepnuto na metry od začátku a rozměry klepal z klávesnice (aby to lícovalo). GMax se u mě tváří, že je všechno v pořádku.
zsBpeer napsal:Ahojte.
Dá sa modelovať pre MSTS aj v programe "Autocad"?
- aby sa to potom dalo vyexportovať...![]()
Tu na tejto strane, kúsok nižšie je na to odpoveď ... čo tak trošku otvoriť oči ? :?: :!:radekedar napsal:Nejde mi zkovertovat 3DSko do Ska, píše mi to tuhle hlášku:
Nevíte někdo co s tím?Kód:D:\MSTS\UTILS>conv3ds zp.s zp500.3ds While reading level of detail 1 from 'zp500.3ds' Dummy nodes are not supported, number of nodes must match number of meshes.
While reading level of detail 1 from 'zp500.3ds'
Animation hierarchy contains multiple root nodes
Ale teď tedy tase nevím, jak mám něco zlinkovat?zsBpeer napsal:Máš tam exportované veci ktoré tam nepatria a ak tam patria, nie sú zlinkované.
Přečti si pořádně návod u mne na webu a bude ti to jasné. Model musí mít pouze 1 (slovy jeden) základní objekt, zpravidla Main (root), na který jsou ostatní objekty připojené pomocí funkce Link v modelovacím programu (proto ten výraz "zlinkované").radekedar napsal:Tak už jsem použitím Reset XForm a následného Collapse postoupil k následující hlášce:
V tomto tématu je na tuto hlášku odpověď od zsBpeer, a to:Kód:While reading level of detail 1 from 'zp500.3ds' Animation hierarchy contains multiple root nodes
Ale teď tedy tase nevím, jak mám něco zlinkovat?zsBpeer napsal:Máš tam exportované veci ktoré tam nepatria a ak tam patria, nie sú zlinkované.
radekedar napsal:Po použití Attach konverze OK. Díky
Teď bojuji s tím, že na polygonech je jiná část textury než v 3dsMaxu. Vsadím se, že se TGA při konverzi do ACE svisle překlopila... :x
Ex post: Ano, bylo to tak. Stačilo překlopit a je to OK Už se jen potrápim s *.sd a budu mašiny sekat jako Baťa cvičky![]()
![]()
![]()