Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Stačí si trate premenovať, tak aby tie dve zobrazitelné v AA boli prvé v abecede. Čiže napríklad mám trať 1CD_183 atď.Čouda napsal:Ahoj! Poradíte mi někdo proč se mi v activity analy szobrazuje pouze trať Bp a ne trat_180, kde potřebuju v aktivitě vyměnit loose consist?
Mozem sa spytat, kde najdemm tie logfiles? Myslim pri spusteni Activity Analysis, kde treba zadat tie dve cesty.Targetfolder for models je složka kde máš umístěný trainset
Targetfolder for logfiles je složka kam se ukládat textové soubory kde jsou vypsány mimo jiné i chybějící vozidla v aktivitě kterou jsi dal kontrolovat.
Já mám ale jiný problém,
musel jsem přeinstalnou wokna a po instalaci Activity Analyseru se vyskytl problém. Pgm normálně naběhne a když dám zkontrolovat tu kterou aktivitu po chvíli vyskočí hláška Laufzeitfehler 75: Fehler beim Zugriff auf Pfad/Datei
Po odkliknutí OK (nic jiného tam není) program spadne. Němčinou nevládnu a tak prosím o pomoc. Díky.
Program jsem před přeinstalací normálně používal a fungoval skvěle.