MSTS Activity Analyser - srovnání

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna freeone
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj! Poradíte mi někdo proč se mi v activity analy szobrazuje pouze trať Bp a ne trat_180, kde potřebuju v aktivitě vyměnit loose consist?

Protože to máš asi neregistrované a v režimu demoverze, kdy tento program bere pouze první 2 trati v abecetdním pořádku - a BP a trať 180 jsou od sebe na hony vzdálené....

Docela mne sejří, že ty tratě bere podle adresářů v Routes a ne podle existence souboru trk. :(

Čouda napsal:
Ahoj! Poradíte mi někdo proč se mi v activity analy szobrazuje pouze trať Bp a ne trat_180, kde potřebuju v aktivitě vyměnit loose consist?
Stačí si trate premenovať, tak aby tie dve zobrazitelné v AA boli prvé v abecede. Čiže napríklad mám trať 1CD_183 atď.

Dobrý den, po naistalování programu Activity Analyser a po kliknutí na start to po mě chce najít v options nějaké dvě cílové složky, Targetfolder for models a Targetfolder for logfiles.Je to zřejmě otázka na přesdržku, ale už dva dny namohu najít ty správné složky. Navíc po každém špatném odkliknutí musim Activity Analyser znova odinstalovat, protože hází chybu. :eek:

Naposled editoval moderátor:
Targetfolder for models je složka kde máš umístěný trainset

Targetfolder for logfiles je složka kam se ukládat textové soubory kde jsou vypsány mimo jiné i chybějící vozidla v aktivitě kterou jsi dal kontrolovat.

Já mám ale jiný problém,

musel jsem přeinstalnou wokna a po instalaci Activity Analyseru se vyskytl problém. Pgm normálně naběhne a když dám zkontrolovat tu kterou aktivitu po chvíli vyskočí hláška Laufzeitfehler 75: Fehler beim Zugriff auf Pfad/Datei
Po odkliknutí OK (nic jiného tam není) program spadne. Němčinou nevládnu a tak prosím o pomoc. Díky.
Program jsem před přeinstalací normálně používal a fungoval skvěle.

Dík za odkaz na slovenštinu. Stáhnul jsem, ale ta chybová hláška je stále v němčině. Takže jsem tam kde jsem byl

Laufzeitfehler 75: Fehler beim Zugriff auf Pfad/Datei
v anglictine:
Runtime error 75: Error accessing path/file :-)

chyba pri pristupu k souboru. Bud poskozeny soubor/adresar/disk -> zkontrolovat scandiskem, nebo nedostatecna pristupova prava.

Dík za odpovědi. Musím to nějak vyšpekulovat, ale je divný, že ConBuilder fachá v pohodě, ten žádnou chybu nehlásí.

Tak už jsem na to přišel. Nějak se mi rozházely soubory jednoho vagónku. CB to bylo šumák a vůbec ho nenačetl, kdežto AA to nějak nezkousl a vyhazoval uvedenou chybu. Po znovu nahrání inkriminovaného vozu už fachá i AA.

RE: MSTS Activity Analysis

Zdravím
Měl bych jeden dotaz na activity analisis.
Mam složku Low_poly a activity analisi ji nenajde a to na ni koukám v jiném okně.
Složka Low_poly je normálně ve složce trainset.
A nyní dotaz. Kde je prosím chyba ?

Nemá někdo odkaz na starší verti tohoto programu? U 2.18 mám neustále problémy se spuštěním.

Problém odstraněn. Neplechu dělala zřejmě nějaká aktivita, po jejich reinstal, spouštím normálně.
O.T.
Přimlouval bych se ale za znovuzavedení editace příspěvků. Předešlý jsem mohl normálně vymazat a nepsat tak další.

Až do nedávna jsem byl s tímto prográmkem spokojen. Jenže teď mi při ativitě pro trať 321 Os 3440 při pokusu nahradit CD_Apee_141 a cd_151023 něčím podobným, neřku-li stejným, nereaguje. Stejný problém mám při jiné aktivitě s italskými Laaers. Neporadíte mi někdo?
A ještě jeden dotaz. Někde jsem to už četl, ale při pokusu vyhledat odpověď jsem neuspěl. Jak nastavit MSTS tak, aby mi ignoroval malá a velká písmena v trainsetu? CD je stejné jako cd, ale někdo to v aktivitě zadá s vekými písmeny a pokud je mám s malými, tak mi to vyhazuje chybu, jako že uvedený vůz(mašinka) chybí.

Naposled editoval moderátor:
Já bych spíš volil variantu písmena sjednotit a ne hledat SW, který chybu ignoruje. Je to pracné, ale je pokoj jednou pro vždy.

Targetfolder for models je složka kde máš umístěný trainset

Targetfolder for logfiles je složka kam se ukládat textové soubory kde jsou vypsány mimo jiné i chybějící vozidla v aktivitě kterou jsi dal kontrolovat.

Já mám ale jiný problém,

musel jsem přeinstalnou wokna a po instalaci Activity Analyseru se vyskytl problém. Pgm normálně naběhne a když dám zkontrolovat tu kterou aktivitu po chvíli vyskočí hláška Laufzeitfehler 75: Fehler beim Zugriff auf Pfad/Datei
Po odkliknutí OK (nic jiného tam není) program spadne. Němčinou nevládnu a tak prosím o pomoc. Díky.
Program jsem před přeinstalací normálně používal a fungoval skvěle.
Mozem sa spytat, kde najdemm tie logfiles? Myslim pri spusteni Activity Analysis, kde treba zadat tie dve cesty.

Back
Nahoře