Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Lord napsal:Ahoj, ty placené TGV soupravy mám, ale musím říct, že vypadají mnohem hůře než ten freeware TGV Duplex. Lord.
Petr Novák napsal:Upřímně řečeno,kontrolovat zvukové soubory CB je fakt na nervy,hlásí některé chyby,které tam nejsou,nesnáší některé přesměrování *sms,tvrdohlavě vyhazuje chybu.Vyprdni se (promiň to sousloví) na ty hlášky a zkus se se soupravou projet.Pokud uslyšíš všechny zvuky,tak ty hlášky ignoruj,pokud se chceš hodně dlouho rozčilovat,tak si to hlášení otevři a ty soubory a odkazy si ručně oprav,pánbůh s tebou.![]()
Boby napsal:Mě zvuky funguvaly korektně ihned po instalaci. Takže kontrolovat nebylo co. Ale vzpomínám si, že jsem dodahoval ještě nějaké patche a taky bylo potřeba nahradit Soundcfg.dat.
dave01 napsal:Zálohovat, zálohovat, zálohovat!Já si před instalací vždycky zálohuju, a pokud to začne dělat blbosti, tak tam vrátím předchozí..
Petr Novák napsal:Upřímně řečeno,kontrolovat zvukové soubory CB je fakt na nervy,hlásí některé chyby,které tam nejsou,nesnáší některé přesměrování *sms,tvrdohlavě vyhazuje chybu.Vyprdni se (promiň to sousloví) na ty hlášky a zkus se se soupravou projet.Pokud uslyšíš všechny zvuky,tak ty hlášky ignoruj,pokud se chceš hodně dlouho rozčilovat,tak si to hlášení otevři a ty soubory a odkazy si ručně oprav,pánbůh s tebou.![]()
Kebarko napsal:Páni ale bacha!
ConBuilder nekontroluje *cab.sms.