Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pán zrejme myslí BRm ČSD, je to skin k motorovému expresu Vindobona :idea:JOHNZ napsal:A hladat budes este dlhsie a este dlhsie nic nenajdes ... taky model zatial neexistuje
Tax napsal:Pán zrejme myslí BRm ČSD, je to skin k motorovému expresu Vindobona :idea:JOHNZ napsal:A hladat budes este dlhsie a este dlhsie nic nenajdes ... taky model zatial neexistuje![]()
Michal napsal:No já jsem tímto rychlíkem v sobotu jel. Ten vagón tam nebyl, ale měl být. Takže asi opravdu neexistuje.![]()
![]()
KaMat napsal:Jo jezdil minuly rok na Detvanu.
No ja nevim. Tento rok jsem detvanem jeste nejelMirec napsal:KaMat napsal:Jo jezdil minuly rok na Detvanu.
A tento rok už na Detvane nejazdí???.Musím niekedy skočiť k nám na stanicu a omrknúť to.
fíííííra napsal:mohl by mi nekdo poradit jak u vozu Bmee pri preskinovani na vuz BRm smazu jedno oddilove okno? a opravim alfa kanal?Dekuji
Kebarko napsal:Podľa mňa stačí v kresliacom programe napr. v Painte zamaľovať príslušné okno na textúre a odstrániť alfa kanál tohoto okna.
Ja som si tiez pozrel a.ce subor vozna Bmee a vidim, ze je tam to okno len raz ... zamalujes a zamaluju sa ti vsetky ...Kebarko napsal:Pozrel som si ace subor a pri tomto vozni je to tak, premalovanie nestaci.