ČD_BRm

Amazon

Posunovač
Prosim vás nevíte někdo kde se dá stáhnout tento model? Prohledal jsem kde co a nikde ho nemůžu najít.. :(

JOHNZ napsal:
A hladat budes este dlhsie a este dlhsie nic nenajdes ... taky model zatial neexistuje
Pán zrejme myslí BRm ČSD, je to skin k motorovému expresu Vindobona :idea: :lol:

Naposled editoval moderátor:
Tax napsal:
JOHNZ napsal:
A hladat budes este dlhsie a este dlhsie nic nenajdes ... taky model zatial neexistuje
Pán zrejme myslí BRm ČSD, je to skin k motorovému expresu Vindobona :idea: :lol:

Hmm a nebo CD BRm, ktery v soucasne dobe jezdi napriklad na rychliku do Mnichova ...

Naposled editoval moderátor:
No já jsem tímto rychlíkem v sobotu jel. Ten vagón tam nebyl, ale měl být. Takže asi opravdu neexistuje. :lol: :lol:

Michal napsal:
No já jsem tímto rychlíkem v sobotu jel. Ten vagón tam nebyl, ale měl být. Takže asi opravdu neexistuje. :lol: :lol:

Existuje, ale Nemcum se nejak nelibilo, ze na spesnaku jezdi "jidelni" vuz :-) Navic pokud tam nekde maji do Mnichova 160ku, tak si ji zrovna tenhle vagon neda. Jinak ten k Vindobone je BRam, tento je BRcm a loni jezdil tusim na Detvanu, CD jich maji snad pet a osobne je povazuji za tragedii :-)

Amazon:
Přesně R264/R267. Tak tam v sobotu nebyl.

AndrewM. a VolejnikTomas:
Já vím, že v reálu existuje...

No pri Radovych vozňoch jedine tak, že vyrobíš freightanim so štvorcom, ktorým to okno proste prelepíš ... ale to už chce Gmax, základy modelovania, napolohovať a pod ...

fíííííra napsal:
mohl by mi nekdo poradit jak u vozu Bmee pri preskinovani na vuz BRm smazu jedno oddilove okno? a opravim alfa kanal?Dekuji

Podľa mňa stačí v kresliacom programe napr. v Painte zamaľovať príslušné okno na textúre a odstrániť alfa kanál tohoto okna.

Kebarko napsal:
Podľa mňa stačí v kresliacom programe napr. v Painte zamaľovať príslušné okno na textúre a odstrániť alfa kanál tohoto okna.

Pri Radovych vozňoch to rozhodne nestačí, tam je totiž to okno v textúre mapnuté len jeden jediný raz ... takže keď umažeš tú alfu, umažeš všetky ...

Kebarko napsal:
Pozrel som si ace subor a pri tomto vozni je to tak, premalovanie nestaci.
Ja som si tiez pozrel a.ce subor vozna Bmee a vidim, ze je tam to okno len raz ... zamalujes a zamaluju sa ti vsetky ...

Back
Nahoře