Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tomas Lee napsal:A kde v postupu je chyba? Navíc mi při otevírání souboru začal gmax házet hlášku "can´t open file or file has no audio streams" která se normálně neobjevuje (alespoň myslim). Některý jednoduchý modely jdou udělat normálně a u některých se mi začnou objevovat tyhle hlášky, vůbec nevim čím to.
Máš tam 2 nebo více objektů se stejným jménem.Tomas Lee napsal:Tak opět já, poradil by mi někdo s touto hláškou? Check that node names are unique
A: pozri si, či na niektorej ďalšej guli nemáš priradený nejaký materiál.dem napsal:Mam jeden problem. Pri exporte do S mi napise bat toto:
H:\export>conv3ds.exe stojan500.s stojan500.3ds
While reading level of detail 1 from 'stojan500.3ds'
Material 'Material #25' is not of known type.
Ibaze ked sa pozriem do Material editoru tak tam mam gulu pomenovanu ako TransNorm1. Kde najst ten Material #25?
V gmaxe sa mi to stávalo tiež ... vôbec celý ten gmax je nejaký divný - zlatý dobrý 3ds max.Pawlik napsal:Možná je to blbost, ale mně se stává, že zapomenu zadat při exportu na jakou vzdálenost se má model zobrazovat, čili
tam zůstane přednastavená nula. Pak není vidět v SV.
MSTS dokáže opravdu překvapit. Pokud je ta hrana mapována zvlášť, nepomůže přemapování?nebulus napsal:Spokojne si modelujem a v MSTS nastal prúser so zobrazením hrany nástupišťa. Ja sa tu pýtam: Súdruhovia prečo???![]()