Adnedz
Cestující
A čím může být, že mi po spuštění konvertního bat souboru nahlásí "V aplikaci Conv3DS.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže."? Dělá mi to jenom u některých modelů a pak nepomáhá ani export s novým názvem, ani přepsání souboru. Řešil jsem to i u letadel, tam mi vžycky pomohlo atachnout víc objektů dohromady. Ale když jsem se s tím setkal i u modelu, který má jen jeden objekt? Spousta i složitějších modelů mi konverzí bez problému prošla a někdy se to takhle zasekává na uplných prkotinách. Jeden základní objekt, jedna textura, žádné složitosti.
//edit asi o pět minut později: Vyřešil jsem to tak, že jsem vytvořil další objekt, jenom malý čtvereček a schoval jsem ho do útrob modelu a nalinkoval. A export proběhl bez problému. Nevíte někdo co je to za fičuru?
)
//edit asi o pět minut později: Vyřešil jsem to tak, že jsem vytvořil další objekt, jenom malý čtvereček a schoval jsem ho do útrob modelu a nalinkoval. A export proběhl bez problému. Nevíte někdo co je to za fičuru?