Signalista
Cestující
Hezký večer, dnes jsem si stáhnul nové aktivity na stránce Z.Šemory a chtěl jsem vyzkoušel aktivitu test024 ( Ústí nad O. - Letohrad - Ústí nad O. ) taková kyvadlová doprava. Ale jedné věci nechápu. Když jsem vjel do stanice Letohrad, tak jsem zmáčknu enter pro nástup a výstup cestujících mezitím jsem odpojil lokomotivu a když jsem začal jet, poskočilo to hned mi to signalizovalo, že se rozjíždím bez návěsti výpravčího. Pak jsem tedy udělal ještě jednou, tentokráte jsem vjel do stanice Letohrad, a nemačkal jsem enter. Rovnou jsem lokomotivu odpojil začal jsem posunovat, ale co bylo zajímavé, když jsem za vyhybky směrem na Ústí a vracel jsem, v té trati nebyl umísten druhý reverzní bod a návěstidlo mi signalizovalo, že mám červenou. Jeden reverzní bod byl umístěn směrem z Letohradu pryč, ale směrem na Ústí nebyl žádný reverzní bod. Teď nevím, jak mám lokomotivu opět napojit na první vagón, který byl v úseku Ústí - Letohrad brán jako poslední. Jsou tam dva vagóny a lokomotiva 111.
Poraďte mi ! Jo a v aktivitách, kde člověk přijede do stanice, odpojí lokomotivu od vagónu, a když chci posunovat, hned mi to posune o další stanici, takže to vypadá, jako kdyby ve stanici nezastavoval.
Poraďte mi ! Jo a v aktivitách, kde člověk přijede do stanice, odpojí lokomotivu od vagónu, a když chci posunovat, hned mi to posune o další stanici, takže to vypadá, jako kdyby ve stanici nezastavoval.