Jak máte nastaveny detaily??

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
G

Guest

Host
Ahoj všem,jak máte nastavený lidičky u MSTS detaily?Trápím se s nastavením už delší dobu a nevím jak to nastavit,aby to šlapalo optimálně bez jakéhokoli sekání!!!Dík všem

Anonymous napsal:
Ahoj všem,jak máte nastavený lidičky u MSTS detaily?Trápím se s nastavením už delší dobu a nevím jak to nastavit,aby to šlapalo optimálně bez jakéhokoli sekání!!!Dík všem

O.K. Ale to taky bys měl trochu popsat železo, na kterém to jezdíš. ono je trochu rozdíl mezi PI 75MHz a P4 4GhHz, o grafice a paměti ani nemluvě. :lol: :lol:

Mirane,mám Athlon 2600Mhz,zákl.deska Abit,grafika ATI 9550, 1024 MB RAM,pevný SATA...FPS maxim.38,ve větších stanicích to skáče,někdy se načítání terenu zastaví zhruba na 2-3 vteřiny.

Anonymous napsal:
Mirane,mám Athlon 2600Mhz,zákl.deska Abit,grafika ATI 9550, 1024 MB RAM,pevný SATA...FPS maxim.38,ve větších stanicích to skáče,někdy se načítání terenu zastaví zhruba na 2-3 vteřiny.

No tak to já mám Athlon 64 3000+, MSI K8T Neo, 512 MB RAM , MSI MS440 64 MB, FPS až 58, ale stejně se mi to občas sekne, při načítání z disku. On ten engine MSTS není nijak optimální. Nastavení není na maximu, ale vše těsně pod maximem. Je velmi zajímavé, že když jsem měl nainstalovány poslední ovladače grafiky, tak FPS stálo za .... Vyhodil jsem všechny ty Detonátory, nainstaloval generický ovladač z CD dodaného s grafickou kartou a vše se diametrálně zlepšilo.

Anonymous napsal:

Naprosto vpořádku. To odpovídá konfiguraci. Když tak uber trochu detaily tím by se mělo urychlit načítání terénu. Jinak s tím v případě náročné aktivity nic neprovedeš.

Boby napsal:
Anonymous napsal:

Naprosto vpořádku. To odpovídá konfiguraci. Když tak uber trochu detaily tím by se mělo urychlit načítání terénu. Jinak s tím v případě náročné aktivity nic neprovedeš.

Já mám Athlon 2,08 GHz, GforceFX 5900 XT, 512 MB Ram 333MHz a jsou místa kde mám FPS 60...Brno třeba 11...rozlišení 1024x768, mám vypnuty pouze stíny jinak vše na max.

Ja to hraju na notebooku Prestigio Nobile 157 s Cel M 1500, 512 MB, ATI mobility Radeon 9700 s 64MB v 1024x768x16b s vypnutymi stiny a az na to nacitani v poho i fps60

Back
Nahoře