G
Guest
Host
Ahoj všem,jak máte nastavený lidičky u MSTS detaily?Trápím se s nastavením už delší dobu a nevím jak to nastavit,aby to šlapalo optimálně bez jakéhokoli sekání!!!Dík všem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napsal:Ahoj všem,jak máte nastavený lidičky u MSTS detaily?Trápím se s nastavením už delší dobu a nevím jak to nastavit,aby to šlapalo optimálně bez jakéhokoli sekání!!!Dík všem
Anonymous napsal:Mirane,mám Athlon 2600Mhz,zákl.deska Abit,grafika ATI 9550, 1024 MB RAM,pevný SATA...FPS maxim.38,ve větších stanicích to skáče,někdy se načítání terenu zastaví zhruba na 2-3 vteřiny.
Anonymous napsal:Mirane,mám Athlon 2600Mhz,zákl.deska Abit,grafika ATI 9550, 1024 MB RAM,pevný SATA...FPS maxim.38,ve větších stanicích to skáče,někdy se načítání terenu zastaví zhruba na 2-3 vteřiny.
Boby napsal:Anonymous napsal:Mirane,mám Athlon 2600Mhz,zákl.deska Abit,grafika ATI 9550, 1024 MB RAM,pevný SATA...FPS maxim.38,ve větších stanicích to skáče,někdy se načítání terenu zastaví zhruba na 2-3 vteřiny.
Naprosto vpořádku. To odpovídá konfiguraci. Když tak uber trochu detaily tím by se mělo urychlit načítání terénu. Jinak s tím v případě náročné aktivity nic neprovedeš.