Ešus 471

Zdravím. Pri hraní poslednej Kubovej aktivity s jednotkou 471, som narazil na nasledujúci problém. Pri prepnutí sa do pohľadu cestujúceho (klávesa 5 - zadné stanovište 971 015-3) sú zvuky na tomto stanovišti úplne rozsekané, ako keby nestíhal PC. Pritom zvuky z kabíny, aj vonkajšie zvuky sú v poriadku a hra ide úplne plynule. Stretol sa niekto s týmto problémom? Ďakujem

Ivan.ps napsal:
Zdravím. Pri hraní poslednej Kubovej aktivity s jednotkou 471, som narazil na nasledujúci problém. Pri prepnutí sa do pohľadu cestujúceho (klávesa 5 - zadné stanovište 971 015-3) sú zvuky na tomto stanovišti úplne rozsekané, ako keby nestíhal PC. Pritom zvuky z kabíny, aj vonkajšie zvuky sú v poriadku a hra ide úplne plynule. Stretol sa niekto s týmto problémom? Ďakujem
Zdravím, to dělalo odjakživa, alespoň mě. Nevim ale, proč se přepínáš 5, když potřebuji přejít na druhou stranu jednotky, tak klasicky F9 a přejdu jako do druhé lokomotivy. Pak jsou kabina i zvuky ok. Dan :D

Toť svatá pravda :D :D :D . Narazil jsem dneska na jiný problém, po přejití z 471 na 971 mi nefungují světla a tudiž v Kubově aktivitě musím jet z Přerova potmě :( . Nechci se hrabat v eng souboru bez něčí rady jak na to, nejsem v tom jestě nijak zběhlý a nerad bych jestě něco podělal :D , Jak bych měl upravit popř. aby mi jednotka svítila i po přejití na druhou stranu soupravy :?: Mám poslední ubdate trainsetu BP, ale ten to nijak neřeší. S pozdravem Dan. :D

Dnes jsem na svých stránkách zveřejnil menší update kabiny pro 471.

po stažení a přečtení přiloženého redmee se to dozvíš, ale jinak

"Uprava cabview na verzi 1.1:
- doplnena indikace napeti v troleji
- vymena ovladacich prvku pod rychlomerem
- ovladac dveri v poloze 0"

Nedalo by sa urobit aby ta lokomotivna brzda nesla podla percent ale ako v reale? O2 O1 X B1 B2 ze v B1 by sa zvysoval brzdovy ucinok v O1 by sa znizoval v O2 uplne odbrzdenie a B2 uplne zabrzdenie?Nemohli by ste i niekto poslat taky eng?

tomas0007@centrum.sk

Back
Nahoře