Jsem rád, že se Vám jednotka líbí.
Do engu se ale ohledně omezovače rychlosti vloudila chyba. Dělal jsem nějaké úpravy a už mě nenapadlo jednotku pro sichr ještě jednou otestovat v aktivitě. Ve volné jízdě problémy nejsou. Za chybu a případné komplikace se omlouvám.
Update je tady:
http://dejv.msts.cz/download/cd_471upd.rar
Byl bych rád, kdyby to někdo testnul - já aktivity moc rád nedělám, vlastně to ani moc neumím a vůbec tuto práci radši přenechávám odborníkům. Testoval jsem to na jednoduché zkušební trati, takže není vyloučena ještě nějaká chybka, ale víceméně jsem ten omezovač zpět opsal z 363, takže snad by to mělo být OK.
K tomu omezovači ještě poznámka - konstrukční rychlost jednotky je 160km/h, na ČD je její povolená rychlost 140, takže pokud v aktivitě překročíte na cca 143 a víc, tak Vám to strhne brzdu.
Amazon: člověče chlape, jakýma stopkama jsi to měřil??? No já jsem 100 dal na plný kotel za 37s s odřenýma ušima (po rovné trati). Nejels náhodou z kopce? A pokud se Ti zdá akcelerace moc velká, tak tam nesyp tolik vaty. Představ si, že HJP nenastavuješ % výkonu ale % poměrného tahu (ono celkově se způsob řízení reálné 471 v msts dost špatně simuluje, a to ještě nemluvím o AVV). Zrychlení soupravy jsem srovnával se zvukovou nahrávkou (což zas tak přesné není, protože sice znám přesně čas od rozjezdu, ale ne aktuální rychlost) a pokud předpokládám, že se fíra rozjížděl na cca 80 - 90% PT (sucho, svítilo slunce) a předpokládám, že se možná rozjel na těch 140 (vybral jsem si úsek s největším rozestupem zastávek), tak jízda v msts tomu víceméně odpovídá. Ale jak říkám, jedná se pouze o předpoklady, žádné zaručené hodnoty.