Ešus 471

bob57_cz napsal:
Ad Petr Šimral
NE, je tam jen to, na co mám oficial dekret, kdyby tam mělo být i to ,co umím a s čím jsem kdy jezdil, bylo by tam skoro všechno, co máš ty a ještě něco navíc, až na pár vyjímek v 800vkách a speciálech. Pokud by tam mělo být jen to,co momentálně provozuji aktivně, bylo by tam jen 8171. Prakticky vše, co bylo vyrobeno po roce 94 už jde mimo mne.

Koukám, že kdybychom se dali dohromady, tak obsáhneme skoro všechno :-))) (včetně papírů).
Já dnes aktivně 716,745,815 a různé nepojmenovatelné německé hrůzy :-(

add bob57_cz
SKV jsem radsi zavrh... tedy jinak pise ten samy clovek. Jinak nemam strach ze by se mi udelalo trosku, mozna i trebas vic nevolno... a s tim casem, no tak z fabriky to mam kousek... a nejlepsi by bylo projet to, co zatim kluci do MSTS z Bcka vymodelovali a do sveta pustily.

Skin esusu 001

Pokousim se udelat tento skin, ale mam problemy s nastavenim pozicnich svetel, krajni svetla sviti vzdy cervene a maji cervene sklo, ostatni sviti bile. Diky za kazdou radu.

Tak aby ve smeru jizdy svitila cervena svetla vzadu a prostredni z trojice ve predu, jde hlavne o to jak se to nastavi v eng souboru. Ty to mas nastavene ze vzadu sviti na krajnich cervena a vpredu bila.

U patnactky sviti svetla spravne, jen pri tlumenych sviti jeste horni reflektor a pri dalkovych se rozsviti vnitrni dvojice reflektoru. V tom se model lisi. Cisla 1-14 maji princip stejny, jen maji oddelene cervene koncovky od tlumenych. Pujde to Dejve upravit, je to v moznostech msts?

Skin mam rozdelany, ale diky pracovnimu vytizeni ho v brzke dobe asi nedokoncim :mad:

Naposled editoval moderátor:
Nick: díky za vysvětlení, to jsem potřeboval slyšet. Já si furt říkal, proč vlastně ta 471 má tolik světel... Upravit by to mělo jít, neviděl bych v tom problém.

Deterio: návod na úpravu světel bys tady na foru snad někde našel

470

Když se vyrobila 471 (díky), tak jak velký problém by byl kraken 470? Tvarově mě připadá podobný, ale jsem jen uživatel MSTS.

Re: 470

Syrda napsal:
Když se vyrobila 471 (díky), tak jak velký problém by byl kraken 470? Tvarově mě připadá podobný, ale jsem jen uživatel MSTS.
Ten čumák je u EM 475.1 o hodně složitější než u 471 a těžko se modeluje,tak proto.

Petr Novák: Ach jo ... zasa si úplne inde ... EM475.1=451 a 470 je 470 ...
Syrda: netvrdím, že by sa to nedalo ... čosi mám aj rozrobené, lae nemám žiadne fotky, z ktorých by som mohol urobiť textúry ...

JOHNZ napsal:
Petr Novák: Ach jo ... zasa si úplne inde ... EM475.1=451 a 470 je 470 ...
Syrda: netvrdím, že by sa to nedalo ... čosi mám aj rozrobené, lae nemám žiadne fotky, z ktorých by som mohol urobiť textúry ...

Neboli 470 = EM 496.0 :lol:.

470

Pro mě je stavba 470 nereálná z toho důvodu, že ke 470 nemám jedinou fotku ani zvukový záznam. S přihlédnutím k mojí nynější situaci a k počtu jednotek je získání potřebných materiálů utopie. Takže smůla. Pláčete nad špatným hrobem.

Hannibal: pokud já vím, tak se počítalo s označením EM 499.0, ne?

Dejv napsal:
Pro mě je stavba 470 nereálná z toho důvodu, že ke 470 nemám jedinou fotku ani zvukový záznam. S přihlédnutím k mojí nynější situaci a k počtu jednotek je získání potřebných materiálů utopie. Takže smůla. Pláčete nad špatným hrobem.

Parkrat jela na trati PHA - BENE jako nahrada za 451/2, ale vypadala hrozne :cry: , souprava byla slozena z vozou obou vyrobenych prototypu (nektere vozy modro-sede, zbytek zluto-zeleny) lak otriskany, skrine zrezle.
Doufam, ze se aspon jedna souprava opravi a zachova pro muzeum i kdyz vek na to zatim nema.

Dejv napsal:

Hannibal: pokud já vím, tak se počítalo s označením EM 499.0, ne?

EE, fakt měla mít EM 496.0.

Dejv: ja nejake podklady mam, mam aj spraveny zaklad skrine HV ... ale taktiez stojim na fotkach (najma na textury, predsalen hrdza s azle maluje)

EM496.0 bolo planovane ... EM.499 vyliezlo zo Studenky ...

JOHNZ napsal:
Dejv: ja nejake podklady mam, mam aj spraveny zaklad skrine HV ... ale taktiez stojim na fotkach (najma na textury, predsalen hrdza s azle maluje)

Ta skříň není zas tak těžká, podvozky bych poskládal z 842 a 853, ale nejsou podklady. Dokud nebudu mít nafocené stanoviště, tak o stavbě vůbec uvažovat nebudu.

JOHNZ napsal:
EM496.0 bolo planovane ... EM.499 vyliezlo zo Studenky ...

Tak tím se to vysvětluje.

Back
Nahoře