Jarinovo skiny

Jarin napsal:
... Můj názor náš již z dřívějška.
Znám, ale to neznamená, že s ním souhlasím. A ti, co jej neznají to berou jako komedii, mlčí a smějí se. Akorát to odnesl mmouka.

JiříkTK napsal:
Jarin napsal:
... Můj názor náš již z dřívějška.
Znám, ale to neznamená, že s ním souhlasím. A ti, co jej neznají to berou jako komedii, mlčí a smějí se. Akorát to odnesl mmouka.

Dobře pokud si myslíš, že to odnesl jen mmouka .Pokud se mne dotyčný ozve, a bude mít ještě zájem rád to, opravím. Rychlost je opravena ostatní také nastavené stačí jen světla nastavit pro bin.

Omlouvám se za OT, v žádném případě nechci znovu rozpoutávat snad už ukončenou diskuzi, ale povedla se mi nesmírná hovadina, kterou již nelze napravit v původním (?) vlákně v odpadu, neboť mi ho Tax zamknul a já nemám klíče.
Napsal jsem tam, že v jiném vlákně Jarin posílá Jiříka TK do prdele a že ho na fóru nechce. Není to pravda, po druhém přečtení Jarinova příspěvku jsem teprve pochopil smysl té věty, která díky čárce místo dvojtečky, tak sice vyznívá, ale zřejmě je myšlena jinak. Jsem si naprosto vědom, že tentokrát byl mnou Jarin opravdu křivě obviněn, což mě mrzí a omlouvám se, že jsem hned nepochopil, kdo vlastně do té prdele má jít.

Zdravím, mám problém s přístupem k vašim modelům. Úvodní stránka se zobrazí, po klepnutí na tlačítko Vše okolo MSTS se už neobjeví nic, zkoušeno pod Firefoxem, IE 8, Chrome ani v jednom prohlížeči to nefunguje...

No tak to je škoda, evidentě spousta tvůrců aktivit o tom ještě neví, protože se v aktivitách stále objevují jeho modely...

faldicek napsal:
No tak to je škoda, evidentě spousta tvůrců aktivit o tom ještě neví, protože se v aktivitách stále objevují jeho modely...
Kdo čte toto fórum pořádně, tak ví, že Jarin před časem aktivitáře upozornil, aby jeho skiny nepoužívali, protože download ruší.

I když se to sem třeba nehodí, myslím, že popřát k narozeninám (zrovna tak pěkné číslo) se opravdu hodí.
Takže Jardo,
přeji Ti nejen pevné zdraví, ale i neutuchající optimismus a dobrou náladu, chuť se prát se vším, co život servíruje a také vše nej.:):):)

Back
Nahoře