JiříkTK
Pomocník strojvedoucího
Znám, ale to neznamená, že s ním souhlasím. A ti, co jej neznají to berou jako komedii, mlčí a smějí se. Akorát to odnesl mmouka.Jarin napsal:... Můj názor náš již z dřívějška.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Znám, ale to neznamená, že s ním souhlasím. A ti, co jej neznají to berou jako komedii, mlčí a smějí se. Akorát to odnesl mmouka.Jarin napsal:... Můj názor náš již z dřívějška.
JiříkTK napsal:Znám, ale to neznamená, že s ním souhlasím. A ti, co jej neznají to berou jako komedii, mlčí a smějí se. Akorát to odnesl mmouka.Jarin napsal:... Můj názor náš již z dřívějška.
Tak to je teda škoda. No aspoň mohl nechat stránky v provozu. Nu,co se dá dělat.Pavlík napsal:Stránky byly zrušeny. Jarda s MSTS skončil.
Sice OT,ale přece. Unipetrol doprava mají nějakou 820?E499_2002 napsal:Těšil jsem se na 820ku Unipetrol Doprava. Je to škoda.![]()
Kdo čte toto fórum pořádně, tak ví, že Jarin před časem aktivitáře upozornil, aby jeho skiny nepoužívali, protože download ruší.faldicek napsal:No tak to je škoda, evidentě spousta tvůrců aktivit o tom ještě neví, protože se v aktivitách stále objevují jeho modely...