Jarinovo skiny

Re: Jardovo skiny

Bohužel pro velké pracovní vytížení jsem nemohl dříve nic udělat. Proto po delší odmlce pro Vás, připravuji opět skin, jedná se o T478.1230.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sweb.cz/Jarin.20/T 4781230.jpg

Zdravím, to je paráda a máme zase další stroj ČSD pro aktivity na DVK, :D :D :D
S přáním hezkého dne Dan.

Dnes si již můžete opět stahovat mašinku řady T478.1. Na tomto skinu vytvořil, původní popisy náš velice dobrý zvukař Jacek za což mu děkuji. Také bych chtěl poděkovat za spolupráci Taxovi. Tento skin je možnost najít v sekci Motorové lokomotivy

Přeji dobrý večer,
opět něco pro Vás připravuji,bohužel je na tom ještě mnoho práce ,a času velice málo. :eek:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sweb.cz/Jarin.20/UND.jpg

Naposled editoval moderátor:

Pánové, nechápu, proč v mém vlákně se bavíte o cabu na 163, pokud vím, žádný takový cab není součástí mého skinu 163.007Gargo.Ani ho nenabízím na svých stránkách. Howky pokud jsi měl zájem nebo dotaz ohledně tohoto cabu mohl jsi mne napsat budˇmail nebo sz a ne psát zbytečný příspěvek tím pádem i plýtvat místem. Proto žádám některého moderátora prosím smažte tyto 2poslední příspěvky včetně tohoto. Děkuji

Přeji krásný den,
Dnes kdo budete mít zájem na mých stránkách je ke stažení Motorový vůz řady 810 .

Ota11 napsal:
Zdravím nechystáš náhodou nějakého brejlovce s logem carga??
Bohužel zatím ne.Ale pokud mne paměť neklame brejlovce s logem Carga již dělal Kadr zeptej se jeho.Můžeš se těšit na něco jiného. :wink:

Ahoj Jarine máš hezký skiny ale mám jeden problém s motorovým vozem 810.152 .Má mít maximální rychlost 80Km/h ale ta tvoje má jen max 56Km/h.Mohl bys s tím něco udělat? :(

zubacka napsal:
Ahoj Jarine máš hezký skiny ale mám jeden problém s motorovým vozem 810.152 .Má mít maximální rychlost 80Km/h ale ta tvoje má jen max 56Km/h.Mohl bys s tím něco udělat? :(
Ahoj,
Veškeré *engy pro 810 jsou nastaveny podle autora.Já svoje *engy žádné nemám na 810.Pokud máš problémy na to jsem ti již odepsal v SZ.

zubacka napsal:
Jestli to nebude tím že máš za prdelí 2 bafíky a jedeš na II. :lol:

Jarin napsal:
zubacka napsal:
Ahoj,
Veškeré *engy pro 810 jsou nastaveny podle autora.Já svoje *engy žádné nemám na 810.Pokud máš problémy na to jsem ti již odepsal v SZ.
Eng. je nastavený správně.
Jardo 810-418 už má zmodernizované sedačky.Ale možná kvůli ní si pojedu natočit video Nýřany-Heřmanova Huť a dodělám to do 180tky.Je to pár kilometrů.

Kadr napsal:
Jestli to nebude tím že máš za prdelí 2 bafíky a jedeš na II. :lol:

při 56 už bych tam cpal 2blok. Se dvěma pekáčema do kopce bys 50 nejel. Já to vidím u nás. Jeden Btax a 45 do 14promile. Koule na skle. Ono to ladění v simu je vůbec daleko od reálu. Takhle raketovej start 810 prostě nemá a výkon také ne.

Back
Nahoře