Jarinovo skiny

Jarin

Pokladník
Dnes jsem si pro Vás připravil 4kousky skinů:
Dva motoráčky řady 810
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sweb.cz/Jarin.20/810.152.jpg
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sweb.cz/Jarin.20/810.079.jpg

Dvě pantografové jednotky řady 460
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sweb.cz/Jarin.20/460.062.jpg
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sweb.cz/Jarin.20/460.001.jpg

Re: Jardovo skiny

Bohužel z nedostatku času nemohu udělat všechny skiny, aby byly použitelné pro bin tak zatím nabízím motoráčky 810. Kdo máte, zájem na mém webu jsou ke stažení dva skiny těchto motoráčků. :D

Jaroslav Brabec napsal:
Bohužel z nedostatku času nemohu udělat všechny skiny, aby byly použitelné pro bin tak zatím nabízím motoráčky 810. Kdo máte, zájem na mém webu jsou ke stažení dva skiny těchto motoráčků. :D
:?: Budou zařazeny do TBP?

radekedar napsal:
Jaroslav Brabec napsal:
:?: Budou zařazeny do TBP?
Tak to sám nevím zda budou zařazeny do TBP. Na slezině jsem se již nestačil domluvit zda bude mít Zbyněk o moje skiny zájem bohužel.

Jako bonus nabízím upravený cab 830 1. a 2serie. V tomto cabu je upraveno umístění rychloměru, je přidán pravý pohled, a upraven pro bin oproti původnímu cabu. Dále je udělaná noční verze. Proto doporučuji si původní cab 830 1. a 2serie si zálohovat kdyby se Vám můj upravený cab nelíbil.Pozorně si přečtěte příspěvek ,který náleží k tomuto cabu než začnete stahovat děkuji :D

Hezký den, tak jsem stáhnul kabinu i vžechny modely, díky, moc pěkná práce. Narazil jsem však na problém, který neumím řešit, a to chyějící soubor 810.420.s, 810.420bs.s a 810.420int.s, takže tento jediný motoráček jsem zatím nerozchodil. S pooravem Dan.

Dan J. napsal:
Hezký den, tak jsem stáhnul kabinu i vžechny modely, díky, moc pěkná práce. Narazil jsem však na problém, který neumím řešit, a to chyějící soubor 810.420.s, 810.420bs.s a 810.420int.s, takže tento jediný motoráček jsem zatím nerozchodil. S pooravem Dan.

Velice děkuji za upozornění, ano chyba byla na mém webu, za což všem se omlouvám. Již je vše v pořádku. Pokud by někdo nechtěl, opět stahovat celý archív může, mne napsat na mail já chybějící soubory ihned pošlu. :eek:

nebo je zde přímý odkaz [url=http://www.skiny.estranky.cz/...tp://www.skiny.estranky.cz/archiv/uploaded/10 Dále dnes máte opět možnost si st...az na stažení je v sekci Elektrické jednotky

Naposled editoval moderátor:

Jaroslav Brabec napsal:
Matýsek napsal:
bob57_cz napsal:
Je tenhle link funkční ? Mi se zobrazí jen prázdná bílá stránka ( IE7, Opera, FF, Safari ).
Tedy nevím jak tobě ,ale mě po kliknutí na odkaz naskočí ve FF stahování v IDM. Jiné prohlížeče nepoužívám tak nemohu posoudit.
Ano tento link je plně funkční zkoušel jsem to IE7.Opeře,Mozilla Firefox,ani v jednom není problém tak opravdu nevím čím to může být.Jinak pokud máte opravdu problémy je tuto opravu možné stáhnout přímo na webu.
Vždyť já jsem psal ,že mi to jde.

Jardo přeji hezký den, no vlastně již večer. :D
Takže 810 už šlapou všechny jako hodinky a už jsou taky zařazené v připravované aktivitě. Proč ale píšu. Kdysi jsme si přes e-mail psali ohl. kabiny na 830. Co vím, tak 830. nikdy podsvicené budíky neměly, teda jestli se něco nezměnilo. Jinak super práce. Sice ten pravý pohled je okno 3. série (kdisy jsem měl od Havla 830 1. serie i s pravým pohleden, ta však bohužel skončila v koši počítače nebo někde... :( ), ale i tak díky za to. Při otočení pohledu vparvo si nepřipadám, jak kdybach couval v autě a čučel dozadu. :D :salut: :D Aspoň je zase tento můj oblíbený motoráček zase blíže realitě.
S pozdravem a přáním hodně úspěchu v tvorbě pro MSTS. Dan

Přeji krásný den,
dnes jsem pro Vás přichystal jeden malinký vagonek je to přívěsný vůz za 830 Bix.

Jaroslav Brabec napsal:
Přeji krásný den,
dnes jsem pro Vás přichystal jeden malinký vagonek je to přívěsný vůz za 830 Bix.
Ty světla jsou úmyslně rúzné ? :
LightColour ( 80ff0000 )
LightColour ( FFFF0000 )
LightColour ( 60EED15D )
A ta diakritika ??? :
comment( trf sunutý pYední pravé noc )
comment( trf normal zadní levé )
comment( hrac otocene zadní pravé )
Mezi závorkami by měla být mezera:
Name ("CD vuz Bix 020.057-6")
Name ( "CD vuz Bix 020.057-6" )
comment( rezim P )
comment ( rezim P )
MaxBrakeForce( 25kN )
MaxBrakeForce ( 25kN )
Jsou to drobnosti, které u někoho nezlobí, ale na druhou stranu u někoho zlobí a vyhazují pak neznámé všeobecné nekonkrétní hlášky o chybách.
Když se ale dodrží, co má, tak to nezlobí u nikoho.

bob57_cz napsal:
Jaroslav Brabec napsal:
Přeji krásný den,
Ty světla jsou úmyslně rúzné ? :
LightColour ( 80ff0000 )
LightColour ( FFFF0000 )
LightColour ( 60EED15D )
A ta diakritika ??? :
comment( trf sunutý pYední pravé noc )
comment( trf normal zadní levé )
comment( hrac otocene zadní pravé )
Mezi závorkami by měla být mezera:
Name ("CD vuz Bix 020.057-6")
Name ( "CD vuz Bix 020.057-6" )
comment( rezim P )
comment ( rezim P )
MaxBrakeForce( 25kN )
MaxBrakeForce ( 25kN )
Jsou to drobnosti, které u někoho nezlobí, ale na druhou stranu u někoho zlobí a vyhazují pak neznámé všeobecné nekonkrétní hlášky o chybách.
Když se ale dodrží, co má, tak to nezlobí u nikoho.

Ano bobe máš pravdu jsou tam tyto chybičky ,není problém je opravit díky za kritiku beru si to k srdci. Jediné co mne mrzí, na můj vůz se poukazuje, ale druhému se ty samé chybičky tolerují, což je divné jedná se o stejný vůz stejné řady pouze je v trainsetě. No nic i tak to beru.

Stále diskutovaná nenáviděná Ústecká mašina na fóru 163.100 tak si jí máte možnost stáhnout v sekci Elektrické lokomotivy

Jaroslav Brabec napsal:
Stále diskutovaná nenáviděná Ústecká mašina na fóru 163.100 tak si jí máte možnost stáhnout v sekci Elektrické lokomotivy
Je dávno v TBP up5.

bob57_cz napsal:
Jaroslav Brabec napsal:
Je dávno v TBP up5.
A co jako má být je to snad můj skin neměl bych se náhodou dovolit zda ho mohu dát na své stránky. :?: A pokud ho používá Zbyněk Šemora ve svém trainsetu proti mé vůli je to jeho věc. :!: Bobe a ty mne laskavě již nech na pokoji pokud máš nějaké připomínky jak ke skinům tak ostatnímu na webu je ke každému skinu příspěvek kde lze napsat svůj názor.Měl jsem tě za lepšího člověka bohužel tomu tak není.A o tom ,které svoje skiny dám nebo nedám na stránky tobě nepřísluší pokud budu chtít dám si tam veškeré skiny ,které se proti mé vůli vyskytují v TBP .Tento diktát můžeš zkoušet na někoho jiného .

Back
Nahoře