Jarinovo skiny

Zdravím, no já trochu odbočím, tu 810 jsem ještě nezkoušel, mám rozpracovanou aktivitu a tak mám con., které nepotřebuji bokem pro zrychlení PC - editor MSTS. Ale k věci, ono kdyby byl nějaký eng. 810 naladěn jako "zdechlina", která by nevytáhla víc jak 50km/h, tak by to mohlo být hodně zajímavé při použití v nějaké té aktivitě. :D :D
Dan

Jardo, nemáš nafocené nějaké mašiny z Chemopetrolu u Litvnínova?Vím že se tam pohybuje minimálně .1x724,1,740 a 3x753.7..

duuso napsal:
A nejaký čmel sa tam nepohybuje?
Netuším,teda alespoň jsem tam žádného neviděl..V těch budějicích je docela přečmelákováno,někdo by si mohl udělát výlet :lol:

Jarin napsal:
zubacka napsal:
Ahoj Jarine máš hezký skiny ale mám jeden problém s motorovým vozem 810.152 .Má mít maximální rychlost 80Km/h ale ta tvoje má jen max 56Km/h.Mohl bys s tím něco udělat? :(
Ahoj,
Veškeré *engy pro 810 jsou nastaveny podle autora.Já svoje *engy žádné nemám na 810.Pokud máš problémy na to jsem ti již odepsal v SZ.
Tak jsem dnes zkoušel tu 810.152 a opravdu jede sólo a víc jak 56Km/h neudělá. Koukal jsem i na engy a připadají mě stejný a tak je tady záhada ,proč jen tato 810 jede tak blbě.

Navíc by to chtělo elektrikáře. Hlavní reflektor nesvítí vůbec a vzadu svítí převážně jen jedno červené světlo - i když jednu chvíli mi svítila obě. (testováno při sólo jízdě)

Matýsek napsal:
Tak jsem dnes zkoušel tu 810.152 a opravdu jede sólo a víc jak 56Km/h neudělá. Koukal jsem i na engy a připadají mě stejný a tak je tady záhada ,proč jen tato 810 jede tak blbě.
Můžeš mi prosím sdělit, které engy jsi porovnával? Já to porovnával s Ondrovou 810.007 a rozdílů je tam až až!
Po přepsání hodnot v řádku GearBoxMaxSpeedForGears( 3 14 28.5 35.4 ) na (3 20 36 57 ) podle 810.007 je problém s rychlostí odstraněn.

Šnek napsal:
Eng. je nastavený správně. ..............
Nic ve zlém ale pokud sólo tato 810 jede po rovině maximálně 56 km/h, tak zřejmě ne! :D

Zdravím
Bohužel moje pracovní vytížení mne nedovolilo, abych dříve reagoval na kritické příspěvky některých členů komunity ohledně nastavení *eng pro 810. Ano chyba v nastavení převodovky způsobilo to, že výkon dosáhl pouze 57km/h.Bohužel této chyby jsem si nevšiml za, co se všem omlouvám, použil jsem nevědomky *eng ,který mne poslal jeden nejmenovaný člen fóra k testování. Jediné co si myslím i, když došlo, k této chybě nemusel Tom Kanka ihned psát rejpavými příspěvky, že je v tomto *eng mnoho chyb. Proto mám, Tome pro tebe návrh, pokud umíš udělat lepší *eng než je tento klidně ho udělej, rád ho použiji. Já jsem si ten eng prohlédl, mimo již zmiňované chyby jsem tam nic nenašel. Ale takové kecy o elektrikáři si laskavě nech pro sebe. Máš možnost si udělat světla podle své libosti, ale jde o to, zda bys, jsi to vůbec zvládl.

Aj, aj, kam se ztrácí vlídnost a takt, o kterém tak často mluvíme? Kdyby se to stalo mně, použiju sám pro sebe nějaký osvědčený eng pro 810 a v SZ sdělím Jardovi, že se mu tam vloudila chybka. Každý jsme omylný a chybující a při nej- nejlepší vůli nám něco uteče. Nebo snad někdo néé?

Jarin napsal:
Zdravím
Bohužel moje pracovní vytížení mne nedovolilo, abych dříve reagoval na kritické příspěvky některých členů komunity ohledně nastavení *eng pro 810. Ano chyba v nastavení převodovky způsobilo to, že výkon dosáhl pouze 57km/h.Bohužel této chyby jsem si nevšiml za, co se všem omlouvám, použil jsem nevědomky *eng ,který mne poslal jeden nejmenovaný člen fóra k testování. Jediné co si myslím i, když došlo, k této chybě nemusel Tom Kanka ihned psát rejpavými příspěvky, že je v tomto *eng mnoho chyb. Proto mám, Tome pro tebe návrh, pokud umíš udělat lepší *eng než je tento klidně ho udělej, rád ho použiji. Já jsem si ten eng prohlédl, mimo již zmiňované chyby jsem tam nic nenašel. Ale takové kecy o elektrikáři si laskavě nech pro sebe. Máš možnost si udělat světla podle své libosti, ale jde o to, zda bys, jsi to vůbec zvládl.
Jardo, promiň, omlouvám se!
Můj příspěvek jsem vůbec nemínil nijak rejpavě!!! Napsal jsem, že je tam mnoho rozdílů - ne chyb!!!
Já nejsem odborník přes engy, ale ty jsi zde uvedl, že používáš engy original! I proto jsem měl dotaz na Matýska, které engy porovnával!
Ani vůči Šnekovi jsem to nemyslel nijak zle! Moje poznámka ohledně světel byla také braná s nadhledem! Měl bych si podle Tebe u každého stroje, který si stáhnu, upravovat eng? Pokud dám ke stažení trať, kterou postavím, má si každý doladit onu dle své potřeby?
Nepotřebuji si zde léčit mindráky, jen si myslím, že nám všem jde o to abychom MSTS dotáhli co nejblíže realitě!

JiříkTK napsal:
Aj, aj, kam se ztrácí vlídnost a takt, o kterém tak často mluvíme? Kdyby se to stalo mně, použiju sám pro sebe nějaký osvědčený eng pro 810 a v SZ sdělím Jardovi, že se mu tam vloudila chybka. Každý jsme omylný a chybující a při nej- nejlepší vůli nám něco uteče. Nebo snad někdo néé?
Ahoj Jirko,
máš samozřejmě pravdu, každý má právo udělat chybu. Taky tady nikdo Jarina za onu chybu nijak netrestá, neponižuje a nezesměšňuje! Pouze se tady diskutuje o problému na jehož upozornění on sám reagoval takto:
Jarin napsal:
zubacka napsal:
Ahoj Jarine máš hezký skiny ale mám jeden problém s motorovým vozem 810.152 .Má mít maximální rychlost 80Km/h ale ta tvoje má jen max 56Km/h.Mohl bys s tím něco udělat? :(
Ahoj,
Veškeré *engy pro 810 jsou nastaveny podle autora.Já svoje *engy žádné nemám na 810.Pokud máš problémy na to jsem ti již odepsal v SZ.

A ve chvíli, kdy tu chybu zjistil a mohl klidně napsat např.: "Sorry, přátelé, ulítlo mi to a napsal jsem blbost", začne se čertit a obviňovat ostatní z útoků na svoji osobu.

OK. Jde nám přece o totéž, o hezké tratě i modely. A to je více o spolupráci než o soutěžení či o "škorpení". Samo to platí i pro mne.

Ten kdo máte, v oblibě Martense bohužel po dnešku o něj na nějakou dobu určitě přijdete. Zamkl se v archivu, a nechce otevřít.

Pánové, nějak nechápu, o co tady jde... Zase nějaké vzájemné osočování? Máte to vůbec zapotřebí?

Pavlík napsal:
Pánové, nějak nechápu, o co tady jde... Zase nějaké vzájemné osočování? Máte to vůbec zapotřebí?

Pavlíku, nejde o nič, akurát fotky neprešli autorizáciou. Nie každý sa rád vystavuje na web a keď už tam má byť, najprv chce tie fotky vidieť. Jarin ich asi zabudol Martensovi ukázať, toť všetko. Nič osobné ani zlé za tým nehľadaj.

Tax napsal:
Pavlík napsal:

Pavlíku, nejde o nič, akurát fotky neprešli autorizáciou. Nie každý sa rád vystavuje na web a keď už tam má byť, najprv chce tie fotky vidieť. Jarin ich asi zabudol Martensovi ukázať, toť všetko. Nič osobné ani zlé za tým nehľadaj.

Taxi máš, pravdu v tom spěchu jsem ty fotky zapomněl Martensovi ukázat. Martine, promiň, omlouvám se ti. :eek:

Naposled editoval moderátor:
Vážený,
Po zdravém uvážení, a několika pohovorech s lidmi, kteří také působí, již několik let v komunitě jsem se rozhodl, že se vrátím, čímž všem se omlouvám za můj poslední výstup zde na fóru. Zejména se veřejně omlouvám novopečenému ladiči Petru Novákovi. Možná některým se to nebude líbit, že se vracím.

Jardo, je to dobře, že ses vrátil. Každého člověka, který něco umí a odejde, je škoda. A chtěl bych se zeptat: Obnovíš i své stránky?

Back
Nahoře