Jarinovo skiny

JiříkTK napsal:
Jardo, je to dobře, že ses vrátil. Každého člověka, který něco umí a odejde, je škoda. A chtěl bych se zeptat: Obnovíš i své stránky?

Díky za přivítání .Jirko moje stránky jsou již také v provozu tudiž i motorové vozy.

Ahoj Jardo.
Taky jsem moc rád, že jsi zpět. Aktivnívch lidí v MSTS je hodně málo. Jinak mám problém s tvými stránkami, v Mozile mi nejdou otevřít odkazy na rubriky Elektrické jednotky, lokomotivy atd. V IE to fachá.;)
S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
Ahoj Jardo.
Taky jsem moc rád, že jsi zpět. Aktivnívch lidí v MSTS je hodně málo. Jinak mám problém s tvými stránkami, v Mozile mi nejdou otevřít odkazy na rubriky Elektrické jednotky, lokomotivy atd. V IE to fachá.;)
S pozdravem Dan.

Díky za připomínku podívám se na to dnes večer jen, co dorazím domů z práce.

Ahoj Dane,
Tak moje stránky již fungují tak jak mají. Jsou nastaveny tak, aby byly kontabilní ve všech prohlížečích co se většinou používají IE,Opera,Mozilla. :)

Ahoj Jardo.
Ano mohu potvrdit, vše běží bez chyby. Díkes a já konečně mohu zase používat skiny 810 atd atd.;)
S pozdravem Dan.:cool:

Tak již od dnešního dne si na mém webu můžete stahovat již avízový cab JiříkemTK. Součástí mé původní kabiny je polofiktivní úprava Lukáše Matury představující zachovalejší verzi kabiny pro M262. Máte tedy k dispozici "zánovní" kabinu pro ČSD M262 a věkem poznamenanou kabinu pro ČD 830. Samozřejmě si budete muset u některých strojů přesměrovat kabinu na jiné cvf soubory.

Já jen doplním, že Těm, kdo už Jardovu kabinu mají, postačí, když si stáhnou její update na mých stránkách. Ti, co ji ještě namají, si ji mohou stáhnout komplet s oběma verzemi u Jardy.

Přátelé dnes jsem se rozhodl, že na mém webu uveřejním ke stažení češtinu do programu, Route Riteru od verze 7.0.xx.Návod jak na to stačí kliknout na obrázek. Pokud budu, mít čas přidám po dokončení češtinu do programu Shape Vieweru. Snad nebudu muset čekat, až přijede dcera z Anglie.

Naposled editoval moderátor:
Zdravím všechny přátelé dnes jsem si pro Vás připravil jednu malou lahůdku. Nechtěl jsem již zasahovat do vlákna Tratě pro MSTS .Rád bych to také chtěl ukázat velice dobrému novopečenému ladiči Petru Novákovi. Nepotřebuji, jak stále říkáš tvůj UniGlobal . Jen podotýkám, všechny tratě jsou nejnovější verze, a také mne to jezdí pod jedním globalem bohudík co jsem si udělal já.
Jen bych se chtěl, všem omluvit zatím tuto mojí práci nebudu dávat ke stažení.

0bc533d2e1f10066910b1691af78d87f.jpg

2f885e34c1373b8b26092d29037e390a.jpg

Koukám, že tam máš i trať na kolejivu BP. Nechceš alespoň naznačit :D Hodně by mne to zajímalo.
Pokud by vše 100% fungovalo, uživatelé by Ti za to utrhali ruce.

Ahoj,
copak o to, já mám také jedinný global a všechny tratě pod jakýmkoli kolejivem mi fungují - v případě spouštění přes Train Store je to naprosto jednoduché - postup zde byl několikrát popsán.
Jenže jak tak koukám, vzhledem k tomu, že v AE jsou zobrazeny všechny tratě, tak to nebude tento případ. :?:

Jardo, a nemohl bys alespoň naznačit?

A na tom je něco zvláštního? Já tam mám také Tramvaje_Hradec jedoucí pod Xtrack a ZSR169 jedoucí pod BP.

Vy si z nás neznalých děláte srandu.
Asi po Cimrmanovsku nesmíte ani naznačovat.

Jinak řešení v Trainstore je čistě uživatelské a má to nevýhodu, že se spouštěním přes nedá nic tvořit.
A za další, pokud tratě BP a X budou v jednom Routes, tak MSTS zkolabuje. Martens to ošetřil tak, že z neaktivní trati byl přesunut soubor trk

JiříkTK napsal:
A na tom je něco zvláštního? Já tam mám také Tramvaje_Hradec jedoucí pod Xtrack a ZSR169 jedoucí pod BP.

Jirko, tentokrát jsi mne opravdu zbytečné napadl to, ale nevadí. Nic zlého jsem s tím nemyslel jen ukázat, že tratˇ 240 Jihlava- Brno jde také přidat pod jeden global společně s ostatními tratěmi nic víc nic míň.
A to tam nemám ještě například tvoje tratě, protože to již načítá pomaleji, ale stále je pořád global stejný.
Tom Kanka napsal:
Ahoj,
copak o to, já mám také jedinný global a všechny tratě pod jakýmkoli kolejivem mi fungují - v případě spouštění přes Train Store je to naprosto jednoduché - postup zde byl několikrát popsán.
Jenže jak tak koukám, vzhledem k tomu, že v AE jsou zobrazeny všechny tratě, tak to nebude tento případ. :?:

Jardo, a nemohl bys alespoň naznačit?
Tome, já vůbec Train Store nepoužívám ba ho ani nemám nainstalovaný v počítači. Zjistil jsem, totiž jednu věc tento program dělá dost velkou neplechu. Nikomu také nebráním ani bránit nebudu aby, tento program používal, třeba některým lidem vyhovuje. To je můj názor a zkušenost.

Ahoj.
No a já zase Trainstore používám, ale jinak, pro mne co by tvůrce aktivit je mít trytě odděleně, takže mám Global BP, Global x, Global TH (tram. Hr.) a Global 310 new. Totéž složky Routes a Sound, jde o to, že při tvorbě aktivit skáču z trati na trať a když mám pod Globalem všechny tratě, tak mi MSTS načítá nekutěčně dlouho. Takže mám v MSTS ještě jednu složku, Odkládací a když dělám aktivitu pod Globalem X (X-tracks) pod touto složkou 321, DVK, ZTO, Vys. 310 stará verze, tak všechny tratě na kterých momentálně netvořím, natvrdo přesunu do odkládací a je klid, MSTS mi v editoru aktivit načte trať během pár sekund. Nejvíce mě totiž se..e, když při tvorbě aktivit několikrát po sobě musím otevřít editor a načítá mi to dlouho. Toť jen můj poznatek jak to dělám já.;) Ale pokud by byl prográmek, který by to uměl, tak by to bylo velmi zajímavé.
S pozdravem Dan.

Ahoj Dane,
toto já řeším pomocí DAFC. Standartně mám pomocí tohoto skvělého programu v MSTS Global Full (pro všechny tratě XTracks a BP), všechny tratě a Trainset Full, kdy simulátor spouštím přes Train Store. V případě, že chci dejme tomu, vytvořit aktivitu u jediné konkrétní trati, pomocí DAFC si přehodím global potřebný pro tuto trať, můj pracovní trainset a editor spouštím přímo přes zástupce. Samozřejmě, pukud by Ti vadilo dlouhé načítání všech tratí, není problém pomocí tohoto programu prohazovat tratě jednotlivě. Chce to pouze v Train Store pro jistotu vracet "Vše zpět". Kombinaci Train Store a DAFC používám přes rok a jsem naprosto spokojen.
Na stavbu mám samozřejmě samostatnou oddělenou instalaci.

Jarin napsal:
Jirko, tentokrát jsi mne opravdu zbytečné napadl to, ale nevadí. ....
Dobrý Jardo, otázky "v čem spočívá ta zásluha" a "na tom je něco zvláštního" bereš jako své napadení. Ale přečti si svých posledních cca 20 příspěvků v nejrůznějších vláknech - v řadě z nich používáš na rozdíl ode mne mnohem drsnější slova.

JiříkTK napsal:
Jarin napsal:
Jirko, tentokrát jsi mne opravdu zbytečné napadl to, ale nevadí. ....
Dobrý Jardo, otázky "v čem spočívá ta zásluha" a "na tom je něco zvláštního" bereš jako své napadení. Ale přečti si svých posledních cca 20 příspěvků v nejrůznějších vláknech - v řadě z nich používáš na rozdíl ode mne mnohem drsnější slova.

Jirko, já jsem ani v jednom z těch 20 příspěvků o tobě špatně nemluvil ani nenapsal to drsnější slovo. A pokud na někoho použiji, drsnější slova mám k tomu svůj důvod proč proti tomu člověku tak jednám. Můj názor náš již z dřívějška.

Back
Nahoře