N
nepe
Host
Staví nebo pomohl by někdo se stavbou této trati??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
plukas napsal:Nestaví se zatím....
ale Tygy říkal, že až se dodělá 090, tak se na ni vrhne.
Zatim to budu zkoušet já a uvidíme, co z toho bude a co ne.
Dobrá tedyplukas napsal:Moje informace je ze včerejška
ne bavili jsme se o tom
plukas napsal:O tom jsme zatím nemluvili ....
zatím bych to viděl tak, že by se postavila základní trat a pak případné odbočky
FLIP15 napsal:plukas napsal:O tom jsme zatím nemluvili ....
zatím bych to viděl tak, že by se postavila základní trat a pak případné odbočky
ju to bude super domácí trať držim palce at se podaří![]()
alcapone napsal:Jako budoucí mašinfira, bys neměl mít snad problém se sehnáním plánků a video si natočíš sám.
plukas napsal:alcapone napsal:Jako budoucí mašinfira, bys neměl mít snad problém se sehnáním plánků a video si natočíš sám.
Tak nevím, co jako případně budoucí fíra, ale o víkendu bych mohl mít plánky trati 110, takže tedka se uvidí, jak mi půjde stavění..
plukas napsal:FLIP15 napsal:plukas napsal:O tom jsme zatím nemluvili ....
ju to bude super domácí trať držim palce at se podaří![]()
Potřebuju jen sehnat plány... dělám na tom. snažím se je sehnat, zatím se nepovedlo... ale dělám pro to, co se dá.
Hehe, potom by to byl nejspíš fíra minulýE499_2002 napsal:plukas napsal:alcapone napsal:Jako budoucí mašinfira, bys neměl mít snad problém se sehnáním plánků a video si natočíš sám.
Tak nevím, co jako případně budoucí fíra, ale o víkendu bych mohl mít plánky trati 110, takže tedka se uvidí, jak mi půjde stavění..
Budoucí fíra by mě mohl svézt (nebo nechat řídit) na nějakém stroji
Pozn. E499_2002 promiňtě že je to od témata...