Trať ČD 110 - Kralupy n.Vltavou- Most

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna nepe
  • Datum začátku Datum začátku
To určitě no, ovšem, kdo by to udělal?? Já tratě stavět neumím, nebo spíš jsem neměl možnost se to naučit. Train simulátor mi sice jde ale editor nemůžu prostě otevřít. Ale co se týče videa a plánků - dodat můžu.

Vzdycky kdyz jsem neco zacal stavet tak to pak schazovalo MsTS a nikdy vice jsem to dale nerozbehal.

Video trati mám zatím. Přesněji- zatím pouze úsek Slaný - Louny. Dále na Kralupy se chystám v brzké době.

Nestaví se zatím....
ale Tygy říkal, že až se dodělá 090, tak se na ni vrhne.
Zatim to budu zkoušet já a uvidíme, co z toho bude a co ne.

plukas napsal:
Nestaví se zatím....
ale Tygy říkal, že až se dodělá 090, tak se na ni vrhne.
Zatim to budu zkoušet já a uvidíme, co z toho bude a co ne.

Co já vím až Tygy vydá 090 do světa, tak se bude věnovat jen krajině, objektům atd.

plukas napsal:
Moje informace je ze včerejška :-)

ne bavili jsme se o tom
Dobrá tedy :)
Nemluvili ste ještě o tom, že by při nebo po stavbě této trati KR-MOST, propojil třeba Zlonice s Rcí bo Louny s Lovosicema? :)

O tom jsme zatím nemluvili ....

zatím bych to viděl tak, že by se postavila základní trat a pak případné odbočky

plukas napsal:

zatím bych to viděl tak, že by se postavila základní trat a pak případné odbočky

ju to bude super domácí trať držim palce at se podaří :D

Naposled editoval moderátor:
FLIP15 napsal:
plukas napsal:

Potřebuju jen sehnat plány... dělám na tom. snažím se je sehnat, zatím se nepovedlo... ale dělám pro to, co se dá.

Jako budoucí mašinfira, bys neměl mít snad problém se sehnáním plánků a video si natočíš sám.

alcapone napsal:
Jako budoucí mašinfira, bys neměl mít snad problém se sehnáním plánků a video si natočíš sám.

Tak nevím, co jako případně budoucí fíra, ale o víkendu bych mohl mít plánky trati 110, takže tedka se uvidí, jak mi půjde stavění..

plukas napsal:
alcapone napsal:

Tak nevím, co jako případně budoucí fíra, ale o víkendu bych mohl mít plánky trati 110, takže tedka se uvidí, jak mi půjde stavění..

Budoucí fíra by mě mohl svézt (nebo nechat řídit) na nějakém stroji
Pozn. E499_2002 promiňtě že je to od témata...

plukas napsal:
FLIP15 napsal:
plukas napsal:

Potřebuju jen sehnat plány... dělám na tom. snažím se je sehnat, zatím se nepovedlo... ale dělám pro to, co se dá.

jaký potrebujes plany mozna ale jen mozna bych neco nasel

E499_2002 napsal:
plukas napsal:
alcapone napsal:

Budoucí fíra by mě mohl svézt (nebo nechat řídit) na nějakém stroji
Pozn. E499_2002 promiňtě že je to od témata...
Hehe, potom by to byl nejspíš fíra minulý :lol::wink: ...

Ad martens. I mě nechal řídit jeden fíra a průšvih nebyl. Ono kdyby se vědělo kdo všecko kde co řídí, tak by bylo průserů...

Back
Nahoře