Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
LuděkD napsal:Proč ten EC 166/7 táhnou dvě 754? To by lehce zvádla jedna.
A taky určitě i kvůli tomu, že ty vozy papaly trošku víc elektrické energie než kolik stačila jedna elektrárna vyprodukovat a proto musela pomoct i druhá elektrárna.Sponka napsal:LuděkD napsal:Proč ten EC 166/7 táhnou dvě 754? To by lehce zvádla jedna.
Předpokládám, že kvůli tomu, aby se EC např. z Domažlic do Kubice neplazilo jako šnek (stejnojmenný diskutující s velkým Š promine)
JiříkTK napsal:Velmi by mi pomohlo, kdyby se našel jeden mladý šikovný dobrovolník, který by převzal na svá bedra starost o to, co bylo do nedávna na mých stránkách a dal novou tvář downloadu aktivit (mých a Dana J.), objektů a postupem času i vozidel. A samozřejmě přůběžně se o stránky staral a doplňoval je.
Do té doby budou mé stránky zrušeny. Již mne nebaví mazat ze souborů parazitní řádky, které způsobují hlášení "Útočné stránky", když se tam za několik hodin objeví znovu.
No ... ja používam IE a neplatený TCMD dlho a s takýmto problémom som sa nestretol, ale je pravda, že nepoužívam zadarmovské služby - či už je to webpriestor alebo mailbox. Ono to zadarmo neni nikdy tak úplne zadarmo, a keď predsalen, tak to patrične aj vyzerá ...JiříkTK napsal:Tak není to tím, učinil jsem navrhovaná opatření, změnil heslo a při každém přístupu zadával. Snad ani neuběhlo 20 minut, a problém se objevil znovu. A tak jsem se s webzdarma rozloučil navždy.
Jasně že promine,166/167 to byla jedna velká legenda.2x754 jezdily přesně kvůli tomu,aby na Kubici těch 8 vozů vytáhly v pohodě.Vlaková topila a přípřež za to brala co se dalo.Sponka napsal:LuděkD napsal:Proč ten EC 166/7 táhnou dvě 754? To by lehce zvádla jedna.
Předpokládám, že kvůli tomu, aby se EC např. z Domažlic do Kubice neplazilo jako šnek (stejnojmenný diskutující s velkým Š promine)
JiříkTK napsal:No, vzhledem k tomu, že se tento problém objevil i na simtrains.eu, tak bude ten důvod jiný.
Používám AVG 8.5, v práci dokonce legální plnou verzi. Děje se to u souborů HTM. Nahraji je na net a některé z nich za čas změní velikost a počítače pak řvou, že jsou minimálně podezřelé. A když se takový soubor stáhne a edituje, je vidět, že v něm přibyl řádek z odkazem na nějakou cocacolu. Já mám ve svém počítači ty soubory v pořádku.Tax napsal:Že by si mal zaprasiatkovaný PC ? Aký antivírus používaš ? Len mi nepovedz, že Avast.
Podtrženo a sečteno, vyzerá to na nedostatočné zabezpečenie servera, na ktorom beží doména simutrains.eu. U webzdarma je to viac-menej pravdepodobné, ale simutrains.eu - to nech sa vyjadrí správca domény, ako to má poriešené. Ak by Ti nevadilo, môžeme to vyskúšať na mojej doméne, či sa to bude sRath aj tam.JiříkTK napsal:Používám AVG 8.5, v práci dokonce legální plnou verzi. Děje se to u souborů HTM. Nahraji je na net a některé z nich za čas změní velikost a počítače pak řvou, že jsou minimálně podezřelé. A když se takový soubor stáhne a edituje, je vidět, že v něm přibyl řádek z odkazem na nějakou cocacolu. Já mám ve svém počítači ty soubory v pořádku.
Já bych to zatím nechal. Stejným způsobem jsem obsluhoval své druhé stránky na sweb.cz a tam zatím žádný problém. Mé nové stránky se vyrábějí v USA, a budou mít i českou mutaci. S mými počítači nepřijdou vůbec do přímého styku v tom smyslu, že bych na ně něco nahrával já. A uvidíme.Tax napsal:..... Ak by Ti nevadilo, môžeme to vyskúšať na mojej doméne, či sa to bude sRath aj tam.