Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Já bych doporučil soukromou zprávu nebo email Ppoollllovi nebo Bobovi, ti nastavovali společně hodně vozů, tak mají jisté zkušenosti.Pajavlaky napsal:Teď ještě vědět co a jak mám nastavit... Poradí někdo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já bych doporučil soukromou zprávu nebo email Ppoollllovi nebo Bobovi, ti nastavovali společně hodně vozů, tak mají jisté zkušenosti.Pajavlaky napsal:Teď ještě vědět co a jak mám nastavit... Poradí někdo?
Pajavlaky napsal:Jestli jsem to dobře pochopil tak hodnoty pro režim R jsou
MaxRelaseRate( 3 )
MaxApplictionRate( 2 )
Jaké hodnoty se tedy zadávají do režimů P a G?
bob57_cz napsal:zsr : tvo two twin - víme vo co go - OK.
Neodbrzďuje to vlaková, ale lokomotivní prostě nebrzdí vůbec.
Odkud to čerpáš? Máš to dávno stažené nebo je nějaký link ke zdrojům?
Co je ta hodnota -0.6 ?
Důležité je přijít na to, kde je její virtuální počátek.
Zkusil jsem změnit na -1.0 a stejně jsem hned nepoznal, jestli odečítá či násobí (nejspíš) a co odkud.
Spousta parametrů se totiž nepočítá od 0 ale od jiné hodnoty.
Například brzdič nastaví do potrubí max tlak 73 a min 0 ( BSE )
TrainBrakesControllerMaxSystemPressure ( 73 )
TrainBrakesControllerMinSystemPressure ( 0 )
Pokud chci pracovní rozsah dostat na hodnoty 73--0, musím pak nastavit pro brzdění do parametru
TrainBrakesControllerFullServicePressureDrop( 73 ) - tato hodnota se odečítá od ..Max..
Bro BS2 však je nutno nastavit
TrainBrakesControllerFullServicePressureDrop( 29 ) - zde končí regulační rozsah brzdiče ....73-29=44 = 3.0bar , pod tím už je jen rychlobrzda.
JOHNZ napsal:Pajavlaky: Preco asi maju vsetky Lv obmdzene rychlost len na 80 km/h, nech je tam co chce?