Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ppoollll napsal:Kebarko
To co tady píšeš je parametr určující při jakém tlaku v brzdovém válci (neplést si to s brzdovým potrubím) je vyvinuta maximální brzdná síla.
Zde jsou parametry pro brzdy nákladních vozů doladěné tak aby to fungovalo se současným chováním 742 tak jak ji teď zveřejňoval Ondra Janiš.
TripleValveRatio( 1.24 )
MaxReleaseRate( 0.5 )
MaxApplicationRate( 0.5 )
MaxAuxilaryChargingRate( 5 )
EmergencyResCapacity( 7 )
EmergencyResChargingRate( 30 )
EmergencyBrakeResMaxPressure( 73 )
BrakeCylinderPressureForMaxBrakeBrakeForce( 35 )
Parametr díky kterému to neodbrzdíte je EmergencyBrakeResMaxPressure - při jeho nevhodném a hlavně vyšším nastavení na vozech oproti lokomotivě je problém na světě neboť nedokážete pak nafoukat dostatečný tlak do těch vozů. Vlastní brzdné síly zde již neuvádím neboť ty jsou různé podle vozu a jeho váhy. A ještě jedna drobnost - pokud máte vozy zcela prázdné tak jejich nafoukání trvá i přes minutu. V MSTS se nelze orientovat podle budíků na mašině neboť tam vidíte pouze to co má mašina ale nikoliv to co je na konci vlaku.
Mirec napsal:A na budíkoch to pekne vidieť či mám súpravu zabrzdenú alebo nie..
Wiff napsal:Mohl by mi sem někdo prosim vás napsat, jak si mám nastavit brždění lokomotivy, rychlíkového vozu a osobního vozu aby to brzdilo reálně. Díky![]()
V tom případě se moc omlouvám a děkuji za vysvětlení.Miroslav Sárkány napsal:Kde si zobral, že v brzdovom valci má byť 1,5 Bar? Tie 3-4 sú úplne v poriadku.