G
Guest
Host
stáhnul jsem si balík s řadou 477, rozbalil a nainstaloval. při výběru některé z těchto lokomotiv ale MSTS bez jakékoliv hlášky spadne. Conbuilder model vidí bez chyby. Kde je chyba? 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napsal:stáhnul jsem si balík s řadou 477, rozbalil a nainstaloval. při výběru některé z těchto lokomotiv ale MSTS bez jakékoliv hlášky spadne. Conbuilder model vidí bez chyby. Kde je chyba?![]()
Ppoollll napsal:Věřím tomu že by o dobře provedený a fungující model 477 byl. Alespoň já bych to uvítal.Otázkou ale je kolik lidí má zájem o parní provoz jako takový. :?:
No, mohla by se nějaká stávajcí česká trať předělat tak, aby vypadalaMartens napsal:Ppoollll napsal:Věřím tomu že by o dobře provedený a fungující model 477 byl. Alespoň já bych to uvítal.Otázkou ale je kolik lidí má zájem o parní provoz jako takový. :?:
Mno na nějaké trati, kde by byly maximálně AŽD a nebo mechanika bych si dokázal představit aktivitu ze 60.-70.let s plně parním provozem a třebas s bardou...
Jenže u kolika tratí by to šlo udělat? Skoro na každé už by došlo k časovému paradoxu.....
Já osobně bych bral parní provoz všemi deseti,ale kolik máme našich parních lokomotiv,když vynecháme nepovedeného papouška? Akorát pár přeskinovaných němek,ale ani ty nejsou tak kvalitní jako jiné naše modely.Šlechtična,albatros,kremák,parník,ušatá - ty by se tak hodily,kdyby je někdo udělal,jezdit už by bylo s čím,je dost historických osobáků i náklaďáků.No a trať by nemusela být až tak velký problém,zatím by se to dalo podle JOHNZe vyřešit historickou jízdou,to je reálné.Pikku napsal:No, pokud není zájem o parní provoz zřejmě není ani zájem o parní lokomotivy.
Aď to pára tlačí (táhne) je to super! Miluju parní lokomotivyPikku napsal:No, pokud není zájem o parní provoz zřejmě není ani zájem o parní lokomotivy.
Tu jsem stahoval od Pikka 9.5.2006,takže máš trošku zpoždění,viz krátké zprávy: 09.05.2006 23.02.13Tonik napsal:Ahoj,nevím jestli víte nebo nevíte,Pikku vypustil na oběžnou dráhu novou 477. http://www.pikku.msts.cz/modely.html![]()