Cab na 230/240

"Preklepol" som sa, beriem späť, mala tam byť len 081 s jednotkou na konci...takže nie 051, sorry.
No a keď už píšem chcel by som Ondrišovi pripomenúť že kabína je super, chýba už len medzistupeň a je to dokonalé, gratulujem.

Bude aj EDB, len Vás prosím o chvíľu strpenia.

Duuso:

Rozmýšľal som nad medzistupňom ako ho sfušovať a dospel som len k takému riešeniu, kde by kontrolka medzistupňa svietila pri polohe kontroléra "+1", lenže by ostala trvalo svietiť. A to už zas nie je príliš reálne. Ak máš nejaký nápad ako to urobiť, tak sem s ním . :D

Ondro, tak si vem mou starou upravenou kabinu od Jirky Poláka a je to tam přesně tak jak píšeš......pokud držím kontroler v nearetované poloze +1, tak svítí kontrolka svítí....zhasne pouze v poloze 0.......

Máš to popsáno v mailu...došel Ti?

Alebo stiahni od Arwyho klasickú kabínu 240 aj s engom a tam to pekne fachčí s medzistupňami. Len tak na okraj po dohode s Ondrom mám už z Dráčikových fotiek nočného interiéru hotovú aj nočnú verziu kabíny, bude to u Ondra a možno aj u nás.

Ak bude zajtra čas, tak sa už konečne pustím do spomínaných úprav. Teraz som sa trochu zabavil s 812.029. :D

Zdravim pani. Dnes som si chcel v MSTS zajazdit na laminatke. Ked som sa chcel ale prjist v laminatke, ktora ma u mna v Trainsete Arwyho cab, tak som zistil, ze mi z cabu v hre zmizli vsetky animovane prvky. A ked som dal nocny Arwyho cab, tak MSTS hned zamrzol.

Tipujem, ze s tym bude mat nico novy bin. Alebo nie??? :roll:

Viete mi please niekto poradit? Dakujem pekne...

Zkontrolovat v použitém eng směrování a název cvf souboru, zkontrolovat skutečné umístění cab a v ní zkontrolovat v cvf správnost cest ke všem ace. Pravděpodobně je nesoulad zápisu eng se skutečným umístěním. Kabiny jsou dvě, jedna v "common.cab" a druhá v "kabiny".Protože máš obě, nedošlo k nenačtení a zablokování s chybovou hláškou.

Bobe,
pokud nesouhlasí umístění cvf s nastavením v engu, tak to zařve už při spuštění aktivity nebo volné jízdy, že nemůže vytvořit cabview. Takže podle Ivanova popisu chyby je přiřazení cvf v engu správně.

Takže na 99,9% bych šel najisto do cvf, které máš uvedené v engu a zkontroloval, zda jsou u všech ace souborů správně cesty.

Navíc pochybuji o tom, že Arwyho cab byl v originále umístěn do složky kabiny.

To 1% bych dával na nějakou novou příčinu, ale nevím jakou.

Martens, nie 99 a 1, ale 100%. Tento problém robia jedine zlé nadefinové cesty k ace súborom v cvf.

Ivan.ps: Neber si to teraz ako buzerovanie, ale čo tak sa nad tým zamyslieť, kde by tak asi mohla chyba byť a nie zakaždým utekať sem na fórum. Hlavná vec, že na inom webe rozdávaš rozumy(aj to k ničomu) a pritom takéto triviálne veci nezvládaš.
Na záver - už si tu dosť dlho zaregistrovaný (tým pádom oťukaný), aby si sa naučil odstraňovať základné chyby MSTS.

duuso napsal:
005,022,043,046,080,081,096,103,111,113,129,132,133 a možno aj ďalšie ale tie čo sú v MSTS:
081,096,111

Chcel by som len dodať, že ZSSK 240 133 je už dlhšie na stiajnutie na našich stránkach ( neviem teda či vyhovuje všetkým dnešným "vymoženostiam", ale je tam )
A tiež sa chcem poďakovať za tento cab. Super práca...len tak ďalej 8)

Mulder a čo je s tou 132 ? Jak mi Luboš poslal screen vypadalo to veľmi sľubne.

Bola prisľúbená náprava a dodanie 132 - časom. Ja sa momentálne zameriavam na radu 131 so znakmi ZSCS.

Drobátko si zase nerozumíme, ale v podstatě oba hovoříme totéž ! Eng ukazuje nějakou cestu k cvf a na tom místě i ten cvf fyzicky je, ale jiný.
Respektive - kabina byla umístěna uživatelem do místa, kde měl původní směrování z eng, ale nebyla umístěna tam, kde by být měla podle směrování textur v cvf a na ni přepsat směrování v eng.
V pořádku asi není ani načtený cvf, když to načetlo front a ostatní ne.

No tak priznavam, ze tentokrat asi zapracovala moja lenivost. Ja to beriem. Mohol som to vyriesit aj bez prispevku vo fore. Ospravedelnujem sa! Uz vsetko ide ako ma! ;) Dakujem

Ahojte ja som si stiahol kab od Arwyho a k nemu bol eng myslim na 240004
To ide v pohode
Ale ked ten cab dam na iny napr. 240034 tak mi to vobec nejde ako na 240004 a volant stale je zatoceny vlavo...ked prekopirijuem z eng 240004 dake veci tak mi uz rusen 240034 v hre vobec neukaze??

Chcem proste to aby to fungovalo aj na inych rusnoch ako je v 240004

Musíš si v souboru eng příslušné lokomotivy správně upravit odkaz na kabinu,kde ji máš nainstalovanou,standartně je to v CabView ( ../../common.cab/cab.../... .cvf ).A žádné věci do engu se nekopírujou,pak máš 100% jistotu,že se ti loko v msts neobjeví.

Back
Nahoře