Cab na 230/240

Starý ale cenný, hlavne je to dobre nafotené a už pred tromi rokmi to Mišo začal len ja som nemal čas...Je ešte v talóne jeden pekný front pôvodnej verzie 230. Je tuším z 045, len to retušovanie...

Duuso - pekná práca.

Chcem sa pri tejto kabíne opýtať čo je to za rekonštrukcia? Že by niekoho štvala originál regulácia laminátky?

Je to rekonštrukcia laminátiek radu 230 ktorú vykonáva PARS Šumperk, ide o dosadenie riadiaceho systému HS100, rýchlomeru TRAMEX RE1, vlakového zabezpečovača MIREL VZ1, rádiostanice VS67 a klimatizácie EKOKLIMA. Dosadené sú nové pozičky, reflektor, na pultoch zmizli polvolanty ktoré nahradili rajčáky, analógové odbočkárne nahradil digitálny displej...je to vydarené.

Vypadá to moc pěkně... ;-)
@BR601: Je to reko laminátek, které se vytáhly z kopřiv před šrotací. Byly tak vybrakované, že se to muselo udělat z gruntu, proto tak rozsáhlé úpravy...

Zdravím všetkých, vie mi niekto prosím poskytnúť vyladený eng na 230 ? Hlavne čo sa týka rozloženia jazdných stupňov. Ďakujem.

Zdravím,

ten co jsem dělal tenkrát do TBP, tak jsem ho bral podle charakteristiky. Snad to odpovídá.

Toto je síce vlákno na cab 230/240 ale mal by som jednu prosbu na nejakého fachmana s engmi. Ide o to, že pri testoch cabov 230 mi nefungujú živáky a v kabíne problém nie je. Vie mi sem niekto prosím hodiť odstavec korektne (v rámci kompromisu) fungujúceho živáku do engu ? Ďakujem vopred.

Vďaka, už písal aj Lukyn cez sz, myslím že v tom vlákne to diskutujúci objasnili a aj vylepšili.

Díky, ak teda má niekto možnosť poprosil by som foto nočných pultov s rozsvietenými prístrojmi vo verziách s rajčákmi a klasika. Pokiaľ možno vo veľkom rozlíšení a z pozície ako vidíte na obrázkoch v tomto vlákne. S cabmi ideme totiž pomaly do finále. No a ešte niečo, ak má niekto možnosť nafotiť front s tým displejom naľavo uvítal by som to. Za všetko vopred díky.

Back
Nahoře