TrainStore

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna traintest
  • Datum začátku Datum začátku
Koukni se na nějakou jinou 753ku a pokud pokud u ní zobrazování conů funguje, tak z ní naklonuj eng pro skin.

Zdravím, mám takový problém s tímto programem. Ve spěchu jsem odinstaloval Train Store a nedal jsem "vše zpět do MsTS" po znovunainstalování mám místo lokomotiv a souprav jen pusto prázdno. Já vím, že si za to můžu sám, ale chci se zeptat, jestli se s tím dá ještě něco udělat a pokud už odpověď je tady někde na foru, omlouvám se.

heme: Nezoufej, jde to řešit. Při instalaci TrainStore sis měl zvolit složku, do které se budou odkládat nepotřebné soubory. Tato složka by ti tam měla i po odinstalování TS zůstat, a to se všemi odloženými soubory. Ty pak stačí nakopírovat do složek v MSTS. Jen si musíš vzpomenout jak sis složku pojmenoval a kam si jí umístil.

Kank Bohužel pod dojmem, že se po smazání složky vše napraví, složku jsem odstranil a trouba nezálohoval. To už asi vyřešit nepůjde, viď...?

Naposled editoval moderátor:
Mohl si smazat 2 složky - buď tu, ve které byl nainstalován Trainstore, nebo tu, do které si odkládal věci. Pokud jsi smazal tu odkladovou, tak jsou soubory pryč...

Dobrý den, mám problém s MSTS a TrainStore ... předevčírem jsem přeinstalovával Windowsy ... a tím že jsem je přeinstaloval tak mi nejede TrainStore ... píše to "MSTS is not installed on your PC" samozřejmě jsem neformátoval disk C: takže MSTS nainstalováno je ... problém je že instalačku MSTS a trať od pana Zbyňka má kamarád takže není možné to přeinstalovat ... zkoušel jsem i Activity Mover ale ten nevím proč aktivity přesune ale MSTS stejně nabíhá nějakou půlhodinu. Pokud je to možné prosím všechny o nějakou tu radu. Předem moc Děkuji.

Neo151 napsal:
Dobrý den, mám problém s MSTS a TrainStore ... předevčírem jsem přeinstalovával Windowsy ... a tím že jsem je přeinstaloval tak mi nejede TrainStore ... píše to "MSTS is not installed on your PC" samozřejmě jsem neformátoval disk C: takže MSTS nainstalováno je ... problém je že instalačku MSTS a trať od pana Zbyňka má kamarád takže není možné to přeinstalovat ... zkoušel jsem i Activity Mover ale ten nevím proč aktivity přesune ale MSTS stejně nabíhá nějakou půlhodinu. Pokud je to možné prosím všechny o nějakou tu radu. Předem moc Děkuji.
A máš dobře zadanou cestu,aby Trainstore vedělo,kde MSTS máš nainstalovaný?Někde se to tam nastavuje.

Potřeboval bych poradit.Když spouštím train simulátor přes Trainstore,tak mi vždy při nahrávání aktivity spadne.Jedinou chybu,kterou hlásí trainstore před spuštěním je,že chybí cabwiew od cd_servis 1.Nebyla by nějaká rada?

LLukass napsal:
Potřeboval bych poradit.Když spouštím train simulátor přes Trainstore,tak mi vždy při nahrávání aktivity spadne.Jedinou chybu,kterou hlásí trainstore před spuštěním je,že chybí cabwiew od cd_servis 1.Nebyla by nějaká rada?
Pokud vím tak cd_servis1 žádný cabwiev nepotřebuje, tak se podívej do jeho engu a pookud tam najdeš odkaz na cabwiev tak ho smaž. Ale nevím, kde se ti tam vzal, v originále není.

Prosím oradu,po spuštění trainstore mám v msts jen výuku,ostatní položky mám černé,je to na trati B-P,mám tam i aktivitu a přesto nic.Jak dál??

martin novy napsal:
Prosím oradu,po spuštění trainstore mám v msts jen výuku,ostatní položky mám černé,je to na trati B-P,mám tam i aktivitu a přesto nic.Jak dál??

Asi sis vybral trasu, která je smazaná, zkus vybrat jinou.

martin novy napsal:
Stane se to,když dám prozkoumat trat B-P,v jinych tratich mi trainstore funguje normalně.
To se stává, pokud mám v adresáři nějakou aktivitu, kde je potrhaná trasa. Po každé aktualizaci trati, kde se dělaly rekonstrukce stanic (naposledy Masaryčka a hlavní nádraží v Praze) je nutné všechny aktivity přesunout do pryč. A je nutné používat aktivity jen které jsou aktuální nebo si trasy opravit v editoru aktivit.

Už jsem na to přišel,v Trainstore v odkládací složce mu u trati B-P chyběl soubor .trk,tak jsem ho zkopíroval z msts-routes-Břeclav Praha a už to funguje ok.

Naposled editoval moderátor:
Chcel by som sa spýtať ako sa da spustiť "save" cez trainstore???stale keď si ho idem spustiť normalne tak ma vyhodi.

Back
Nahoře