Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A máš dobře zadanou cestu,aby Trainstore vedělo,kde MSTS máš nainstalovaný?Někde se to tam nastavuje.Neo151 napsal:Dobrý den, mám problém s MSTS a TrainStore ... předevčírem jsem přeinstalovával Windowsy ... a tím že jsem je přeinstaloval tak mi nejede TrainStore ... píše to "MSTS is not installed on your PC" samozřejmě jsem neformátoval disk C: takže MSTS nainstalováno je ... problém je že instalačku MSTS a trať od pana Zbyňka má kamarád takže není možné to přeinstalovat ... zkoušel jsem i Activity Mover ale ten nevím proč aktivity přesune ale MSTS stejně nabíhá nějakou půlhodinu. Pokud je to možné prosím všechny o nějakou tu radu. Předem moc Děkuji.
Pokud vím tak cd_servis1 žádný cabwiev nepotřebuje, tak se podívej do jeho engu a pookud tam najdeš odkaz na cabwiev tak ho smaž. Ale nevím, kde se ti tam vzal, v originále není.LLukass napsal:Potřeboval bych poradit.Když spouštím train simulátor přes Trainstore,tak mi vždy při nahrávání aktivity spadne.Jedinou chybu,kterou hlásí trainstore před spuštěním je,že chybí cabwiew od cd_servis 1.Nebyla by nějaká rada?
martin novy napsal:Prosím oradu,po spuštění trainstore mám v msts jen výuku,ostatní položky mám černé,je to na trati B-P,mám tam i aktivitu a přesto nic.Jak dál??
To se stává, pokud mám v adresáři nějakou aktivitu, kde je potrhaná trasa. Po každé aktualizaci trati, kde se dělaly rekonstrukce stanic (naposledy Masaryčka a hlavní nádraží v Praze) je nutné všechny aktivity přesunout do pryč. A je nutné používat aktivity jen které jsou aktuální nebo si trasy opravit v editoru aktivit.martin novy napsal:Stane se to,když dám prozkoumat trat B-P,v jinych tratich mi trainstore funguje normalně.