TrainStore

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna traintest
  • Datum začátku Datum začátku
Asi tě moc nepotěším, ale tohle opravdu vypadá na nějaký spyware. Máš aktualizované windowsy, používáš antispyware? Předpokládám, že TS spouštíš z Windowsů.

Mám Win XP SP3, pravidelně updatuju systém. Systém jsem proskenoval ESET Smart Security, Spybot - Search and Destroy, Avast! a Spyware Terminator. Potom ještě mini aplikací proti viru Swen, který to měl údajně způsobovat. Ani jedno nepomohlo.

Tak potom jestli ti ta instalace Linuxu nějak nepoškodila jádro Windows (kernel32.dll). Podívej se na datum a čas toho souboru, jestli nebyl nějak měněn.

Fabio napsal:
To asi taky nic, poslední změna v kernel32.dll byla So 21. březen 2009, 08:06:58 MDT

To datum je nějaké moc čerstvé. Ten soubor byl upraven. Možná za to může aktualizace. Já ale mám Windows7, čili nemohu sloužit datumem mého souboru kernel32.dll.

Může nám někdo jiný dát pro porovnání datum toho souboru, abychom věděli, kde může být chyba? Někdo, kdo pravidelně aktualizuje?

Zkoušel jsi reinstalovat TrainStore? Případně spustit se silnějšími administrátorskými právy?

reinstaloval jsem to asi pětkrát :) Spouštím to se stejnými právy jako před tím, kdy to ještě jelo

Tak potom se obávám nejhoršího. A to je reinstalace systému. Zkus nainstalovat ten Linux jako první a WinXp jako druhé. Nejlépe každý systém na jiný fyzický disk (nebo oddíl).

Teď jsem musel přeinstalovat trať BP a Bin, a po dokončené instalaci se mi train store odmítá spustit. Píše: The selected MSTS folder C:xxxx is not valid.
At least one of MSTS files that are needed for a normal instalation appears to be missing
Neví někdo co s tím

Pavlík napsal:
A spustí se ti MSTS bez TSka?

No spustil se, ale při tom prvotním načítání spadl. (pravděpodobně spousta tratí a vozidel)

PS: Mařin jsem taky já jen jsem se omylem zaregistroval dvakrát...

Tak zkus TS odinstalovat a nainstalovat znovu. Zřejmě máš v TS špatně zadanou cestu k MSTS.

Tak opravdu už nevím co s tím.. Reinstaloval jsem komplet MSTS i TS, vyčistil registry, dokonce i monitor jsem hadrou přejel, ale stále ta pitomá hláška...

To vypadá na poškozenou základní instalaci MSTS. Možná poškrábaná média. Něco se na základní instalaci MSTS TSku nelíbí.

No nevím, před tím než jsem přeinstalovával trať BP (DVD koupeno 17.12.) to fungovalo OK. Train store běhal bez nejmenších problémů.
Měl jsem problém na trati BP - u většiny aktivit mi vyhozavalo hlášku ve stylu Selhala inicializace startu aktvity či tak nějak. Tak jsem přeinstaloval trať BP a při té příležitosti nainstaloval nejnovější bin (který jsem doteď nepoužíval) No a od té doby konec...

Back
Nahoře