TrainStore

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna traintest
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím
Dnes jsem se pokoušel stáhnout Train Store, a nejde to, v RARu jsou jen FILE_ID.DIZ a readme, prosím nevíte co s tím? Díky za pomoc

Zase jeden příspěvek za 100 bodů ...
Pokoušel stáhnout ... ODKUD? Jak Ti má někdo pomoct, když neví, odkud jsi stahoval?
A když v archivu program není, tak je asi archiv stažen chybně, tak s čím chceš prosím pomáhat?

No promiň teda. Už to mám, stáhl jsem to z http://semora.cz/msts , a tam, i když jsem to opakoval asi 7x, tak to pořád bylo chybné, amatér zas nejsem, msts hraju asi 2-3 roky

vantju napsal:
No promiň teda. Už to mám, stáhl jsem to z http://semora.cz/msts , a tam, i když jsem to opakoval asi 7x, tak to pořád bylo chybné, amatér zas nejsem, msts hraju asi 2-3 roky

Zajímalo by mě jakou verzi jsi stahoval? Já jsem teď vyzkoušel verzi Train Store Base software (includes English) 3.2. a staženo napoprvé. I když MSTS 2 - 3 roky, tak to neznamená, že vše uděláš dobře. Musíš se pořád :study:.

vantju napsal:
No tak teď stažen základní balík, update i čeština, archivy kompletní, doba stahování celkem cca 4,5 min, stahováno přes IE 8 bez download manažera ...
Takže jediná rada pro Tebe: hledej chybu u sebe, v prohlížeči, nastavení ochran, způsobu rozbalení archivu apod.
A stažení souborů z netu není o tom, jak dlouho hraješ MSTS, ale jak si rozumíš se svým počítačem. Konečně, ono i u MSTS je hraní a "hraní" ...

Naposled editoval moderátor:
Neposlusny TRAINSTORE vs.Windows-7

:( Zdravim vas panove,nejdrive jsem se to pokousela vyhlůedavat sama,ale prece vas poprosim o vasi pomoc,sama jsem nic nenasla co bych chtela a ma za problem

Jedna se o novy TRAINSTORE na WINDOWS-7 s Cestinou,popripade hledam spusob jak to docilit v provozu v ceskem nebo francouzskym jazyku

Tento Trainstore co ma pan Zbynek na svich strankach nefunguje na 7 jen na XP,vyhazuje to chyby ohledem nastaveni jazyka a nakonec dalsi chyby,ze nemuze najit slozky a najednou zacne problikavat a za par vterin mi to hodi modru smrt pocitace-RESTART

System 7 je na jednotce C: a hra MSTS-BP je na jednotce D:,ktery ma vypnuty index a parametr pamete nastaven na 6000-6000 pri 4 g Ram.

Nekde je chyba a TRAINSTORE,bych chtela pouzit kuli rychlejsimu nacteni hry.

Dneska jsem to zjistila.Predem dekuji za odkaz ke stazeni a nebo strucny navod jak sprovoznit TRAINSTORE na W-7.:)

Je to zde: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1722&pid=100942#pid100942

Naposled editoval moderátor:
Train Store

Dával jsem si na svoje nove PC MSTS a PB od Šemory. MSTS jsem nainstaloval s tratema a vlakama v pohodě, ale u Train Store mám problém. Když dám uložit všechny tratě, který nechci v MSTS pouštět a pak si označím jednu, co chci jet (teda aktivitu), tak dám spustit a se ukáže hláška:

Train Store čekal 10 vteřín na připojení souboru.
Z cesty....
Na cestu...

Kde může být chyba? Předem děkuji.

RE: Train Store

mercatone napsal:
Dával jsem si na svoje nove PC MSTS a PB od Šemory. MSTS jsem nainstaloval s tratema a vlakama v pohodě, ale u Train Store mám problém. Když dám uložit všechny tratě, který nechci v MSTS pouštět a pak si označím jednu, co chci jet (teda aktivitu), tak dám spustit a se ukáže hláška:

Z cesty....
Na cestu...

Pravděpodobně v přístupových právech k danému souboru či souborům.

Martens napsal:
mercatone napsal:

Z cesty....
Na cestu...

Pravděpodobně v přístupových právech k danému souboru či souborům.

A jak to vyřešit, prosím tě?

Tak potom je to jasné. Klikni pravým myšítkem na ikonu TrainStore na ploše a tam si to spuštění zvol.

Mam problém s Trainstore:

Akurát som skončil aktivitu Topirna noc (BP),dal som všetko do MSTS ale MSTS Editor mi po zapnutí vyhodí asi 50 chýbajúcich engov,pričom tie engy tam mám.

Keď si nechám v zložke len vozidlá čo potrebujem k aktivite tak ide všetko normálne.

Obrovitanananánský problém s TrainStore. Používám OS W7 Home Premium 64bit a rozlišení je nějákých těch 19set x cosi na cosi a TrainStore se mi nezobrazuje celej. Chybí mi tam klačítko Potvrdit..Dostal jsem ale informaci, že někde na internetu se prýýý nachází frajeřinka, která tento problém v rámci W7 řeší. Neví někdo něco o tom víc? Kuju

To Sablos
budeš asi muset Obrovitanananánsky pohledat. Nejlépe tam kde jsi tu informaci dostal...... A kromě toho zobrazovací rozlišení je definováno naprosto přesně. Alespoň na mém monitoru. Pokud je to na tom tvém pouze "nějákých těch 19set x cosi na cosi " tak to ti asi nebude nejen rady, ale i pomoci.

Přeji hezký den a hezký Nový rok.. Nechci připadat jako trouba.. Ale já už si tak osobně opravdu připadám..

Mám koupenou trať od pana Šemory a aktivity jsou vynikající :-) Ovšem jak jsem zarputilý hráč, tak se mi povedlo je už všechny projet.. A tak mne napadlo že sis táhnu jiné aktivity.. a hle.. tu jsem narazil..

Když si stáhnu aktivitu a nechám ji rozbalit do tratě a spustím si ji přes Train Store, tak se mi zobrazí hlavní nabídka, ale bohužel v ní jen šedé tlačítka, na který se nedá zmáčknout, takže musím vypnout celý simulátor..

Už jsem našel pár dotazů na foru, ale nenašel jsem odpověď na ně.. Tak se nezlobte, ale vážně mne to trápí a rád bych si zajezdil.. Děkuji mockrát za vaše odpovědi..

Trať je to B.-P. od Pana Šemory.. Stáhl jsem si do ní aktivitu z této stránky http://aktivity-rj.wu.cz/aktivity.html s názvem Os 5858 / 5855 ...

Uložil na plochu a dal rozbalit.. Pak jsem si spustil Train Store, aktivita se objevila normálně v seznamu.. dal jsem spustit.. Po načtení na úvodní stránku jsem se dostal do stavu, kdy jsem měl před sebu jen šedá tlačítka.. Díky moc..

S pozdravem Jakub Geleta

[split] dotaz úplného nováčka

kubulak napsal:
papej napsal:
Nevím co jsi si stáhnul za trať. Když chceš odpověď, musíš dát rozumné otázky. Takže jen teoreticky. Šedá tlačítka znamenají, že s tratí není něco v pořádku. Mohou chybět aktivity, nebo některá vozidla nebo je stavěna pro jiný Global a pod. Když budeš chtít odpověď, tak napiš co jsi si stáhl za trať, jaké jsi si stáhnul aktivity a někdo Ti poradí.

Trať je to B.-P. od Pana Šemory.. Stáhl jsem si do ní aktivitu z této stránky http://aktivity-rj.wu.cz/aktivity.html s názvem Os 5858 / 5855 ...

Uložil na plochu a dal rozbalit.. Pak jsem si spustil Train Store, aktivita se objevila normálně v seznamu.. dal jsem spustit.. Po načtení na úvodní stránku jsem se dostal do stavu, kdy jsem měl před sebu jen šedá tlačítka.. Díky moc..
To je aktivita pro verzi BP 83. Ta fungovat nebude. Musíš jet jen aktivity pro verzi, kterou máš. Měj se.

Back
Nahoře