TrainStore

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna traintest
  • Datum začátku Datum začátku
Marin2 napsal:
Z DVD.Starej jsem samozřejmě odinstaloval...

To je zvláštní...

Musíš dodržet následující postup:
-nainstalovat ze 2 CD MSTS (může být i bez tratí)
-udělat si zálohu origo Globalu
-nainstalovat trať BP, Trainset a BIN, co je na DVD (čili nainstalovat BIN až z DVD)
-nainstalovat jako správce msts bug (případně CB a TS)
-nastavit vše podle desatera
-musí to fungovat

Doporučuju na zkoušku nainstalovat balík aktivity.exe co je na stránce BP nebo na DVD a vyzkoušet nějakou jednoduchou aktivitku.

Btw jakou verzi BINu a TSka instaluješ?

Takže nakonec se povedlo. Nutné bylo: Odinstalovat TS a MSTS. Odstranit všechny zbylé registry od TS a MSTS. Nainstalovat znovu, projistotu do jiné složky

Na trainsim.com jsem našel update pro trainstore pro systém windows7.Nezkoušel jsem jej,W7 nemám.Kdo by měl zájem,stáhněte z originálu nebo požádejte přes SZ či majl a pošlu.Stan

Zdravím
Mám problém s trainstore. Nainstaloval jsem si MSTS na disk D (ten druhý) a po instalaci ts a všech updatů (mám Win 7 Ultimate) se mi nespustil protože MSTS nelze najít nebo jak. Nevíte někdo prosím co s tím?

ještě jednou to napíši sem
http://www.thetrain.de/de/downloadarea/train-store-fuer-windows-7/
je to update pro win7

Martin

TrainStore má jeden problém, že maže consisty.Oni se to totiž ukládají do Disk:\Train Store.Consisty dejte do výchozí složky;).

honzyf04 napsal:
TrainStore má jeden problém, že maže consisty.Oni se to totiž ukládají do Disk:\Train Store.Consisty dejte do výchozí složky;).
Docela dost nepřesně popsáno :

Je to sice zvláštní, Trainstore používám hoodně dlouho, ale ještě mi nesmáznul jediný consist.

Navíc to není problém, ale docela zásadní, bazální a podstatná vlastnost Trainstore, že manipuluje s consisty ( na tom přesouvání je ehm jaksi postaven princip fungování Trainstore).

Ano, přesouvá je, ale do "obecně pojmenované" odkládací složky Trainstore. A vzhledem k tomu, že to je volitelné nastavení, tak to může mít každý jinak ( např. u mne je to C:\MSTS\Trainstore WH\Trains\Consists.

Ad honzyf04: jednak tedy nějaký příspěvek vytržený z kontextu a jednak bych si dovolil silnější výraz než Miran ... bludy úřední obludy ... honzyf04 evidentně nepochopil princip činnosti Trainstore, když se na to dívá takhle, tak mu ten zmetek Train Store krade i soubory z vozidel a tratí ... honzyf04, už se tu mnohokrát psalo o funkci Train Store "Vše zpět do MSTS!". Pokud ji ve správné chvíli správně použiješ, vrátí Ti Train Store vše tam, kde to má být. A nemusíš nic přesouvat.

Traistore nefunguje

Zdravím
Mám MSTS na Vistě už dlouho, ale najednou mi po instalaci na Win 7 a zpět na Vistu nejde Trainstore. Na win 7 mi ukazoval (i po doinstalaci opravného balíčku), že MSTS není nainstalováno. A přitom je na orig. lokaci (ve Microsoft Games v programech). A teď mám Vistu a pořád mi píše, že nemůže najít MSTS (že není instalován). A pak ještě u tratě BP mi to ukazuje toto, třeba "chyba cd_163/cd_163030.eng a níž řádek: 262". Kvůli tomu mi to zamrzá a vypíná se to ještě před načtením menu. Snažím se to řešit, ale to už se mi částečně podařilo vyřešit, smazat trainset a dodat nové vlaky. T Ale to Trainstore mě štve. Prosím POMOC! Děkuji moc!

Pokud jde o Trainstore a prováděl jsi přemety se systémem, zaručeně jsi narušil vazby v registrech. Doporučuji reinstal. Je to nejjednodušší a nejrychlejší cesta.
Pokud jde o chybu lokomotivy, napsat, že "v trati BP mi to ukazuje" je ne zcela korektní. Na jiných tratích (třeba default) to nedělá? Jak si máme vysvětlit odpověď na Pavlíkův dotaz "Ukazuje mi že ano"? Kde se ti to ukazuje? Může mít pravdu Pavlík, že Bin nemáš a v řádku 262 je nějaký příkaz, nejspíš pro světla, který základní MSTS nezná. Ukazuje Ti to i u jiných vozidel nebo jen u 163 030? Zkontroloval jsi vozidla v ConBuilderu? Zkontroloval jsi řádek 262, co je tam za zápis?
Lidi, snažte se taky trochu sami, tyhle rady na dálku se těžko dávají. Ne, že by člověk nechtěl, ale musel by být často něco mezi jasnovidcem a detektivem.

vantju: obecně, když přeinstaluju systém a zase se vrátím k tomu starému, tak všechny aplikace musím přeinstalovat. Pouze přesun nepomůže, protože pak není zápis v registrech.

[split] Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Dobrý den,
já bych potřeboval poradit s TrainStore.(TS)
Mě do dneška TS fungovalo jak má, ale potom jsem si stáhnul program Antivirus 7 a od této doby mi TS naběhne a hned vypne. už jsem zkoušel i TS přeinstalovat, ale pořád se mi to nedaří spustit a já nevím co s tím mám dělat.
Poraďte mi prosím.:(:( Díky

poison napsal:
Vypni si rezidentní štít antiviru.

Ale pak ho zase nezapomeň zapnout. Asi bych spíše zvolil jiný antivir, který neblokuje spouštění TS.

Anebo Dvacka nepracuje v účtu s právy administrátora a má tam nastaven nějaký extra firewall, který funguje podobně jakou ve Vistách UAC. Čili blokuje spouštění programu, který přesouvá soubory na HDD, čili i TS. Např. Sunbelt Personal Firewall v pokročilém módu.

Back
Nahoře