Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jarousinek99 napsal:takze zkracene receno, vsechny trains co stahnu automaticky davam do program files/mg/train sim/trains?? Ale stane se mi ze train store to pak nevidi ty vlaky.... asi sem blbec ale jak mam rozumet spojeni ze v TS vsecko vratit zpet do MSTS?
Ano, všechna vozidla patří do Trains v Train Simulator. Složka Trains v TS se Ti vytvoří (pokud jsi ji určil jako odkládací při prvním spuštění TS) při spuštění aktivity přes TS a přesunou se do ní všechny nepotřebné eng a wag soubory a consisty. Na to, aby se přesunuly zpět do sdresáře ve složce simulátoru slouží tlačítko "Vrátit zpět do MSTS" - je uprostřed nahoře v záložce "Standartní Train Store". Ovšem pokud jsi mezitím instaloval vozidla jak do Train Simulator i do Train Store, bude to na Tebe logicky řvát, že soubor už existuje. Takže Ti asi nezbyde nic jiného, než všechno potvrdit a až se Ti všechno podaří přesunout, smaž v Train Store všechno ve složce TRAINS a už tam proboha nikdy nic neinstaluj!Jarousinek99 napsal:takze zkracene receno, vsechny trains co stahnu automaticky davam do program files/mg/train sim/trains?? Ale stane se mi ze train store to pak nevidi ty vlaky.... asi sem blbec ale jak mam rozumet spojeni ze v TS vsecko vratit zpet do MSTS?
hrál jste si s nastavením tsection.dat musíte otevřít trainstore/ nástroje/standartní systémová nastavení tsection.dat a tam musíte políčko vedle ikony složky vyprázdnit a v obou dolních řádcích nastavitfíííííra napsal:Ty aktivity jsou klasicky ....ACT, no zkusim jeste neco vymyslet......
Díky Pavlíku,bylo to tím,že mi tam chyběly consisty,už to fachá normálně,NMPavlík napsal:Ahoj,
bez Train Store se ti všechny zobrazí? Já bych řekl že to je consistama, které nemáš vytvořené.