Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
aha díkybob57_cz napsal:Znovu a znovu si přečti návod. Funkce vše zpět do MSTS navrátí eng a wag tam, odkud byly přesunuty. Pokud vybereš aktivitu, přesune TS do MSTS vše , co k té aktivitě potřebuješ, ostatní zůstane v zásobníku TS. Musíš tedy hrát to , co sis vybral nebo si v TS vybrat znovu něco jiného a pak teprve spustit MSTS.Beatlesák napsal:Mám problém s train store maže engy a aktivity který pak jsou vidět v trainstore ale nefungujou protože nemám prej ani 1 vozidlo ale mám přitom celej trainset ale díky trainstore bez engů![]()
![]()
![]()
Akú chybu predošlej verzie opravuje tento update?bob57_cz napsal:Update opravuje jen některou chybu předešlé verze.
Dík za radu ... Myslel som si že je to v tom súbore napísané.bob57_cz napsal:Spýtaj sa autora utility.
No ono to vypadalo, že to víš, když jsi to tady psal....Mirec napsal:Akú chybu predošlej verzie opravuje tento update?bob57_cz napsal:Update opravuje jen některou chybu předešlé verze.
Jenomže TrainStore je trošku hloupý...cd_servis1 je totiž pro něj hnací vozidlo a jako takové by mělo mít podle něho cab....ikdyž je v trafficu....djneon napsal:Mám dotaz ohledně cd_Servisů, u některých aktivit mi Train Store ukazuje, že CD_servis1 nemá žádný cabwiev... ten by tam přece ani neměl být potřeba, aktivity hraju pouze ty co jsou součástí balíku od pana Šemory, všechny servisy mám staženy
Předem díky
Nemal by byť.Aspoň mne sa to ani raz nestalo, žeby TS chcel cab na Servis.Stal sa mi jediný prípad chýbajúceho cabu a to u jednotky City Shuttle OBB, tuším je to rada 8033.djneon napsal:takže v normálním MSTS to není žádný problém??? tenhle jev se mi objevuje zcela náhodně.
Pavlík napsal:Zpráva/Chyba/Seznam varování:
Varování - číslo položky: 1
Definice lokomotivy ve vlaku se liší od specifikace Eng parametru v souboru lokomotivy
(Měly by být identické)
Toto způsobí, že se vlak neobjeví v seznamu v MSTS módu Prozkoumat
Vlak: "Soubor: 'lp_r350-011zs+r377_06-07.con'
stroj "Soubor: 'zssk_350\zssk_350011.ENG'
Varování - číslo položky: 2
Definice lokomotivy ve vlaku se liší od specifikace Eng parametru v souboru lokomotivy
(Měly by být identické)
Toto způsobí, že se vlak neobjeví v seznamu v MSTS módu Prozkoumat
Vlak: "Soubor: 'lp_r350-015zs+r375_06-07.con'
stroj "Soubor: 'zssk_350\zssk_350015.ENG'
Tak tohle mi teď pořád píše TrainStore. Může mi to někdo polopaticky vysvětlit? Jde o aktivitu lp_sc134_1, ale píše to i v jiných aktivitách.
Pavlík napsal:Ahoj:
V ENG mám mimo jiné:
Engine ( zssk_350015
Wagon ( zssk_350015 )
Type ( Electric )
Name ( "ZSSK 350.014-7" )
Sound ( "../../common.snd/sndelok/350cab.sms" )
CabView ( ..//..//common.cab//cab350//ES499.cvf )
ENG se jmenuje zssk_350015.eng
V řádku Engine není ukončená závorka. Je to chyba či nikoliv?