TrainStore

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna traintest
  • Datum začátku Datum začátku
Mám problém s train store maže engy a aktivity který pak jsou vidět v trainstore ale nefungujou protože nemám prej ani 1 vozidlo ale mám přitom celej trainset ale díky trainstore bez engů :mad: :mad: :mad:

Naposled editoval moderátor:
bob57_cz napsal:
Beatlesák napsal:
Mám problém s train store maže engy a aktivity který pak jsou vidět v trainstore ale nefungujou protože nemám prej ani 1 vozidlo ale mám přitom celej trainset ale díky trainstore bez engů :mad: :mad: :mad:
Znovu a znovu si přečti návod. Funkce vše zpět do MSTS navrátí eng a wag tam, odkud byly přesunuty. Pokud vybereš aktivitu, přesune TS do MSTS vše , co k té aktivitě potřebuješ, ostatní zůstane v zásobníku TS. Musíš tedy hrát to , co sis vybral nebo si v TS vybrat znovu něco jiného a pak teprve spustit MSTS.
aha díky

Naposled editoval moderátor:
Je k dispozici nová verze programu Trainstore, 3.22
Pouze v Angličtině a právě teď je ke stažení na mých stránkách. (od pondělka mám zpoždění, abych updatoval web, ale nestíhám.)
Aktualizace je možná jak z verze 3.2, tak 3.21

Mám dotaz ohledně cd_Servisů, u některých aktivit mi Train Store ukazuje, že CD_servis1 nemá žádný cabwiev... ten by tam přece ani neměl být potřeba, aktivity hraju pouze ty co jsou součástí balíku od pana Šemory, všechny servisy mám staženy

Předem díky

djneon napsal:
Mám dotaz ohledně cd_Servisů, u některých aktivit mi Train Store ukazuje, že CD_servis1 nemá žádný cabwiev... ten by tam přece ani neměl být potřeba, aktivity hraju pouze ty co jsou součástí balíku od pana Šemory, všechny servisy mám staženy

Předem díky
Jenomže TrainStore je trošku hloupý...cd_servis1 je totiž pro něj hnací vozidlo a jako takové by mělo mít podle něho cab....ikdyž je v trafficu....

takže v normálním MSTS to není žádný problém??? tenhle jev se mi objevuje zcela náhodně.

djneon napsal:
takže v normálním MSTS to není žádný problém??? tenhle jev se mi objevuje zcela náhodně.
Nemal by byť.Aspoň mne sa to ani raz nestalo, žeby TS chcel cab na Servis.Stal sa mi jediný prípad chýbajúceho cabu a to u jednotky City Shuttle OBB, tuším je to rada 8033.

Zdravim. Prave som si nainstaloval prvykrat tento program a tak sa v tom este nevyznam. Mozte mi prosim povedat aku cestu odomna chce potvrdit ten program pri prvom spusteni???Myslim tu tabulku, co sa mi tam zjavi hned pri prvom spusteni. dakujem

Zpráva/Chyba/Seznam varování:

Varování - číslo položky: 1
Definice lokomotivy ve vlaku se liší od specifikace Eng parametru v souboru lokomotivy
(Měly by být identické)
Toto způsobí, že se vlak neobjeví v seznamu v MSTS módu Prozkoumat
Vlak: "Soubor: 'lp_r350-011zs+r377_06-07.con'
stroj "Soubor: 'zssk_350\zssk_350011.ENG'

Varování - číslo položky: 2
Definice lokomotivy ve vlaku se liší od specifikace Eng parametru v souboru lokomotivy
(Měly by být identické)
Vlak: "Soubor: 'lp_r350-015zs+r375_06-07.con'
stroj "Soubor: 'zssk_350\zssk_350015.ENG'

Tak tohle mi teď pořád píše TrainStore. Může mi to někdo polopaticky vysvětlit? Jde o aktivitu lp_sc134_1, ale píše to i v jiných aktivitách.

Pavlík napsal:
Zpráva/Chyba/Seznam varování:

Varování - číslo položky: 1
(Měly by být identické)
Vlak: "Soubor: 'lp_r350-011zs+r377_06-07.con'
stroj "Soubor: 'zssk_350\zssk_350011.ENG'

Varování - číslo položky: 2
(Měly by být identické)
Vlak: "Soubor: 'lp_r350-015zs+r375_06-07.con'
stroj "Soubor: 'zssk_350\zssk_350015.ENG'

Tak tohle mi teď pořád píše TrainStore. Může mi to někdo polopaticky vysvětlit? Jde o aktivitu lp_sc134_1, ale píše to i v jiných aktivitách.

Ahoj, takže je to násedovně: v Eng souboru jsou 2 parametry Wagon a 1 parametr Engine ( to si nech vyhledat v textovym editoru ) a tyto parametry musí být shodné s názvem samotného Eng souboru. U vozů ve wag souboru je pouze jeden parametr wagon a ten se opět musí shodovat s názvem samotného wag souboru. Pokud toto všechno uděláš tak by mělo jít všechno OK

Ahoj:
V ENG mám mimo jiné:

Engine ( zssk_350015
Wagon ( zssk_350015 )
Type ( Electric )
Name ( "ZSSK 350.014-7" )
Sound ( "../../common.snd/sndelok/350cab.sms" )
CabView ( ..//..//common.cab//cab350//ES499.cvf )

ENG se jmenuje zssk_350015.eng

V řádku Engine není ukončená závorka. Je to chyba či nikoliv?

Pavlík napsal:
Ahoj:
V ENG mám mimo jiné:

Engine ( zssk_350015
Wagon ( zssk_350015 )
Type ( Electric )
Name ( "ZSSK 350.014-7" )
Sound ( "../../common.snd/sndelok/350cab.sms" )
CabView ( ..//..//common.cab//cab350//ES499.cvf )

ENG se jmenuje zssk_350015.eng

V řádku Engine není ukončená závorka. Je to chyba či nikoliv?

Není to chyba, tohle uvozuje celou sekci. Uzavírací závorka je ta na konci souboru.

Back
Nahoře