Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Boby napsal:Vlado napsal:Je to v rici, po načtení tratě mi vyskočí hláška o odeslání chyb(y) Microshitu.. Takže už si nezajezdím.![]()
Ale zajezdíš. Trať je hodně náročná na výkon PC, takže někdy nestíhá.
Prostě to zkus znovu. Určitě Ti musí hlásit nějaké chyby. Trať není zcela odladěná v GLOBALU chybí nějaké Shapes. Nakopíruj je tam a mělo by to šlapat. Já už si je všechny nepamatuju.![]()
Vlado napsal:Boby napsal:Vlado napsal:Je to v rici, po načtení tratě mi vyskočí hláška o odeslání chyb(y) Microshitu.. Takže už si nezajezdím.![]()
Prostě to zkus znovu. Určitě Ti musí hlásit nějaké chyby. Trať není zcela odladěná v GLOBALU chybí nějaké Shapes. Nakopíruj je tam a mělo by to šlapat. Já už si je všechny nepamatuju.![]()
Tak jsem to nakopíroval do Globalu a nic, opět odeslání chyby Microshitu. No já už fakticky nevím.
Boby napsal:Vlado napsal:Boby napsal:Vlado napsal:Je to v rici, po načtení tratě mi vyskočí hláška o odeslání chyb(y) Microshitu.. Takže už si nezajezdím.![]()
Tak jsem to nakopíroval do Globalu a nic, opět odeslání chyby Microshitu. No já už fakticky nevím.
Tak bude problém jinde. Takhle na dálku je to těžké.
To chceš říct, že tě pošle k Billovi a vůbec nic nehlásí? Něco na tebe musí přece řvát.
A kolik tratí máš ve společné instalaci? Resp. path, a servisů....... Jak máš silnou sestavu a jak to máš nastavené. Máš vpořádku X tracks? Nechybí Ti nějaké cz zvuky? Ostatní tratě jsou OK?
Já bych to určitě zkusil nainstalovat do nového defaultního adresáře.
Já mám trať ve společné instalaci se všemi českými a slovenskými tratěmi a až na nějaké kosmetické mušky viz např výše to šlape dobře.
A nenecháváš tam náhodou Global ze ZSR150?Tomes napsal:Potřeboval bych poradit, má nainstalovaný pouze defaultní tratě a trať ZSR150. K tomu jsem nainstaloval trať 321. Všechny tratě fungují, jenom ta 321 mě pošle k Billovi, předtím se žádná hláška neobjevuje. Mám X-track 3.13.
Stavitelxx napsal:Boby:
Cz zvuky jsou soušásti Trat_321.ace, a jsou všechny.
Co říkáte na značky pomalé jízdy na trati? (žluté "Z" a bílé "K") ???
Někteří mi radí, abych je zrušil, ale myslím, že bez nich to na téhle trati nebude ono....
Mám je zrušit, nebo ne?
Stavitelxx napsal:Taky si myslím, že díky tomu je trať originálnější. Problém je akorát v tom, že tyhle značky pomalé jízdy se nezapočítavají do jízdního řádu, když tvoříte aktivitu, takže vám pak nevychází čas a nabíráte zpoždění...
Jinak se omlouvám všem, kterým jsem dnes slíbil odeslání CD s tratí, ale totálně nestíhám, takže je pošlu v pondělí. Díky.
Stavitelxx napsal:Ale kdo ví, jak tam Vlado tvořil jízdní řád, asi ho kvůli těm značkám udělal pomalejší, jinak bys to nestíhal. Já jsem to teda nestíhal, když jsem jel s panťákem.
Mohl by mě někdo jako začatečníku poradit jaké jsou to soubory a kde se najdou ty co mam zkopírovat a kam? :?:Boby napsal:Vlado napsal:Boby napsal:Vlado napsal:Je to v rici, po načtení tratě mi vyskočí hláška o odeslání chyb(y) Microshitu.. Takže už si nezajezdím.![]()
V globalu??? A nemohl byste mi napsat, které shapes to jsou???? Díky moc. Já se v tom totiž až tak moc nevyznám.
Jsou to soubory .s a .sd z adresáře Shapes v trati, příp. soubory .ace z adresáře Textures. Ty je potřeba nakopírovat do Shapes, příp. Textures v adresáři GLOBAL MSTS. Jsou to soubory, které MSTS hlásí, že je nemůže načíst, že chybí. Já si je nepamatuju, protože to opravuju rovnou, když vyskočí hláška. Někdy to slítne rovnou - restart a znovu. Měl by je nakonec hlásit.
Boby napsal:Stavitelxx napsal:Taky si myslím, že díky tomu je trať originálnější. Problém je akorát v tom, že tyhle značky pomalé jízdy se nezapočítavají do jízdního řádu, když tvoříte aktivitu, takže vám pak nevychází čas a nabíráte zpoždění...
Jinak se omlouvám všem, kterým jsem dnes slíbil odeslání CD s tratí, ale totálně nestíhám, takže je pošlu v pondělí. Díky.
Ale Vladovu Os_2804 jsem stíhal vpohodě a ještě i s předstihem.