Trať ČD/ŽSR Olomouc - Ostrava - Žilina - (Košice)_archív #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Boby napsal:
To Vlado:
No tak MSTS jednoduše přeinstaluj. Pokud Ti to blblo už předtím, tak to s tratí nemá nic společného. To si jaksi opoměl sdělit :P
Jinak cz zvuky jsou myslím součástí 321. Ale nejsem si jistý, jestli jsou všechny. Jinak mrkni k Havlovi na 180, měly by tam být ke stažení.

Zvuky mám, ale to odeslání chyby do pryč mi vyskakuje jen po načtení této tratě... :roll: Už jsem MSTS reinstalovával 3x. :mad:

Naposled editoval moderátor:
Vlado napsal:
Boby napsal:
To Vlado:
No tak MSTS jednoduše přeinstaluj. Pokud Ti to blblo už předtím, tak to s tratí nemá nic společného. To si jaksi opoměl sdělit :P
Jinak cz zvuky jsou myslím součástí 321. Ale nejsem si jistý, jestli jsou všechny. Jinak mrkni k Havlovi na 180, měly by tam být ke stažení.

Zvuky mám, ale to odeslání chyby do pryč mi vyskakuje jen po načtení této tratě... :roll: Už jsem MSTS reinstalovával 3x. :mad:

Takže jsem zkusil ještě jednu věc. Vzal jsem originální tsection.dat, nacpal ho do MSTS s tratí a nenačetl ji taky. Takže chyba by mohla být někde tady. Hoď mi sem maila a já ti ho pošlu. Za pokus by to určitě stálo.

Boby napsal:
To Matýsek:
A proč chceš něco kopírovat?
Pořád mě ukazuje,že mi tam chybí soubor textures:A Clean Track 3.ace a shape faied to load A1t Pnt 10dRgtis. :x

Matýsek napsal:
Boby napsal:
To Matýsek:
Pořád mě ukazuje,že mi tam chybí soubor textures:A Clean Track 3.ace a shape faied to load A1t Pnt 10dRgtis. :x
Mám stejný problém chybí mi ty samé soubory a při načítání trati mi to po těchto dvou hláškách padne :roll:

Mám podozrenie, že hľadaný súbor sa volá A1tPnt10dRgt.s - a nie A1t Pnt 10dRgtis.
Z toho by vyplývalo, že je zle označený súbor.

Kebarko napsal:
Mám podozrenie, že hľadaný súbor sa volá A1tPnt10dRgt.s - a nie A1t Pnt 10dRgtis.
Z toho by vyplývalo, že je zle označený súbor.
Ano tak je to správně v danné hlášce takže ten soubor tam je ale je špatně napsán?A co ten ace soubor?

Jedná se asi o caa 10 souborů, teda alespoň v mém případě. Ale opravuju to rovnou když vyskočí hláška, takže si je nepamatuji. O soubor .ace si řekne pokud mu chybí taky. Takže pokud si o něj neřekne rovnu znovu nahodit a MSTS už se ozve, pokud ne, tak mu nechybí.

Matýsek napsal:
Boby napsal:
To Matýsek:
Ten ace soubor jsem zkopíroval z trati ZS 150 a už to jede jako pomásle.

To Matýsek
Jasný. Když ti vyskočí takováhle hláška, jsou dvě možnosti. Buď to nestihne načíst, nebo mu opravdu ten soubor chybí. Většinou mu opravdu chybí. Příslušný soubor musíš najít v adresáři s tratí, tedy defaultně C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Trat 321\SHAPES jedná se o dva soubory .s a .sd se stejným jménem jako ti hlásí v chybové hlášce. Ty vemeš a nakopíruješ je do C:\Program files\Microsoft Games\Train Simulator\GLOBAL\SHAPES. Soubor .ace najdeš v adresáři TEXTURES a zase nakopíruješ do Globalu. Hlášku odentruješ a stejným způsobem dále. Až nebude hlásit nic. Pokud se ti objeví hláška během hry tak znova. Proto je dobré každou trať nejdřív projet třeba samotnou loko. Stačí?

poison napsal:
Matýsek napsal:
Boby napsal:
To Matýsek:

Ale to snad ne. Již několikrát jsem psal, že ZSR 150 POUŽÍVÁ VLASTNÍ GLOBAL !!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Trať 321 samozřejmě žádný takový uvedený soubor ke svému chodu nepotřebuje. To je tak, když někdo něco instaluje, prskne to tam rovnou a ani se nepodívá co vlastně dělá.

Boby napsal:
poison napsal:
Matýsek napsal:
Boby napsal:
To Matýsek:

Ale to snad ne. Již několikrát jsem psal, že ZSR 150 POUŽÍVÁ VLASTNÍ GLOBAL !!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Trať 321 samozřejmě žádný takový uvedený soubor ke svému chodu nepotřebuje. To je tak, když někdo něco instaluje, prskne to tam rovnou a ani se nepodívá co vlastně dělá.
Ten soubor jsem hledal v adresáři s tratí 321 a nikde jsem jej nenašel ani zaboha.Mám ty dvě tratě v jedný instalaci tak jsem zkusil použít ace soubor ze 150 a funguje to.

No tak že by nejaká trať nepoužívala ACleanTrack3.ace?!? Prepána, veď to je jedna zo základných textúr koľajiva ... to musia mať aj defaultné trate ... je tam ulozena textura boku koľajnice ... bez toho neviem či by sa to rozchodilo ....

JOHNZ napsal:
No tak že by nejaká trať nepoužívala ACleanTrack3.ace?!? Prepána, veď to je jedna zo základných textúr koľajiva ... to musia mať aj defaultné trate ... je tam ulozena textura boku koľajnice ... bez toho neviem či by sa to rozchodilo ....

No nějakej pátek už MSTS mám a tak se v tom tak trochu i hrabu. Pokud něco napíšu stojím si zatím a jsem si tím jistý. Nenechám osočovat autora tratě a zavádět nováčky. Ještě jednou: TYTO TROJKOVÉ SOUBORY POUŽÍVÁ TRAŤ ZSR150 a 321 je NEPOTŘEBUJE. Tím bych diskuzi na toto téma uzavřel. Pro upřesnění: nejsou použity ani v případě defaultních tratí.

Boby napsal:
JOHNZ napsal:

No nějakej pátek už MSTS mám a tak se v tom tak trochu i hrabu. Pokud něco napíšu stojím si zatím a jsem si tím jistý. Nenechám osočovat autora tratě a zavádět nováčky. Ještě jednou: TYTO TROJKOVÉ SOUBORY POUŽÍVÁ TRAŤ ZSR150 a 321 je NEPOTŘEBUJE. Tím bych diskuzi na toto téma uzavřel. Pro upřesnění: nejsou použity ani v případě defaultních tratí.
Můžeš mi teda Boby prosímtě vysvětlit,proč po mě MSTS při načítání tratě 321 tento trojkový soubor chtělo a bez něho jsem jí nerozběhl?Díky

Jestli můžu poprosit některou dobrou duši o obětování 5 minut a poslání té trojkové textury koleje na adresu matik.v@tiscali.cz ... Byl bych moc rád. I v defaultních tratích se mi nezobrazují boční části kolejí kromě výhybek. :mad: A to jsem se díval na instalační CD, kde jsou všude jen textury 1 a 2.

poison napsal:
Boby napsal:
JOHNZ napsal:

Můžeš mi teda Boby prosímtě vysvětlit,proč po mě MSTS při načítání tratě 321 tento trojkový soubor chtělo a bez něho jsem jí nerozběhl?Díky

Řekl bych že to je mezi židlí a počítačem. Nepřeinstaloval jsi takhle náhodou původní Global? Jinak při instalaci vždy zálohovat alespoň Global a Sound. Některé tratě dokáží nabourat tyto soubory takovým způsobem, že MSTS už nerozchodíš.

Vlado napsal:
Jestli můžu poprosit některou dobrou duši o obětování 5 minut a poslání té trojkové textury koleje na adresu matik.v@tiscali.cz ... Byl bych moc rád. I v defaultních tratích se mi nezobrazují boční části kolejí kromě výhybek. :mad: A to jsem se díval na instalační CD, kde jsou všude jen textury 1 a 2.

Naprosto vpořádku. Tratě je nevyžadují. Pokud po nich toužíš tak k Havlovi, kde je kromě ZSR 150 samozřejmě link na stažení i jejího Globalu. K chodu nestači jen soubor .ace

Boby napsal:
Vlado napsal:

Naprosto vpořádku. Tratě je nevyžadují. Pokud po nich toužíš tak k Havlovi, kde je kromě ZSR 150 samozřejmě link na stažení i jejího Globalu. K chodu nestači jen soubor .ace

Sory už blbnu trať má přímý link http://www.railman.motorhorse.net/zsr150.htm

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře