Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Stavitelxx napsal:Stránka Tratě 321 (http://www.trat321.webzdarma.cz) se dnes podrobila větší rekonstrukci.
Mimo jiné na stránce přibyly i popisy plánovaných aktualizací, bylo aktualizováno schéma tratě a taky si můžete stáhnout nové aktivity od autora Luďka. (autor tvrdí, že aktivity jsou kompatibilní s Trainsetem BP)
JOHNZ napsal:ocelot: nieco nesedi ... tak si to oprav ... tymto docielite ze sa akurat rozmnozi mnozina ludi (ako napr ja) ktori aktivitu zverejnovat kvoli tomu ze tu niekto bude reptat s TRAINSETom porste nebudu ...
Honza napsal:Teda nechci být rýpal, ale přijde mi, že někteří z nás, uživatelů, jsou totálně leniví a naprosto unaví tvůrce svým věčným "mně to nejdééééé". Pánové, takový ConBuilder, to je věcička. Úprava consistů i loose consistů v něm jde jak po másle. A tak nebuďme leniví, nepruďme autory a také se trochu snažme, že .....![]()
JOHNZ napsal:ocelot: nieco nesedi ... tak si to oprav ... tymto docielite ze sa akurat rozmnozi mnozina ludi (ako napr ja) ktori aktivitu zverejnovat kvoli tomu ze tu niekto bude reptat s TRAINSETom porste nebudu ...
ocelot24 napsal:No nevím ,ale i ty nové (přkl.R433) nejsou dle trainsetu p.Šemory..
Nebo aspoň mě to vyhazuje dost wag a eng chyb ,nejvíce však
že mi chybí cd_063/063_A .. Na stránkách BP nic takového není..
Trainset mám stažený komplet nový (asi týden) a tu cd460 jsem schválně stáhnul znovu.. Nic !! Nevím nevím![]()
Tak tohle je další aktivita,která není kompatibilní se systémem p.Šemory,protože v cd_460 je CD_063_A.Zde je jediná pomoc,pomocí ConBuilderu si aktivitu upravit dle svého trainsetu,jiná cesta není.Spousta lidí se rozčiluje,že jim tohle či tamto nefunguje a co jim brání,aby si to opravili?To je jenom lidská lenost,nic jiného.Jak už Martens nedávno někde na foru napsal,že to všichni chtějí na podnosu až pod nos a co takhle si trošku máknout,zapojit mozek a spousta problémů odpadne.![]()
Nějaké problémy byly, ale já volil systém, že vše nepotřebné jsem vyházel a jezdím s tím, co je reálné, že využiji. Já ve svém Trainsetu třeba nemám plné zastoupení motorové trakce, protože není pravděpodobné, že na koridoru potkáte 50 brejlovců.Stavitelxx napsal:Chci se jenom zeptat, může být ve složce TRAINSET libovolný počet vozidel, nebo je to omezené?
Honza napsal:V současnosti mám v Trainsetu 1060 vozidel a zatím nemám problémy ... a to mám docela veterána PC, takže o Zbyňkově trati si jen čtu a proháním se po Vysočině ...
![]()