Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
PuDr. Matějko napsal:Na světě je nový Xtrack verze 3.16 má vůbec cenu tuto verzi instalovat do adresáře Global s tratí 321 ?
Jo este neco. Omlouvam se ale pisu bez hacek carek. Myslel jsem trpaslíků a ne trpaslíkuocelot24 napsal:KaMat napsal:Ty si myslis ze odstranenim trpasliku se ti zvysi Fps ? To asi tezko.
No ,nevím co si myslí kdo ,ale i ty cestující ,zde popsaní jako "trpaslíci" ubírají FPS a to hlavně ve větším počtu !! ..
Nicméně každý si může trať otevřít v ET a cestující odstranit či zmenšit počet.. To samé platí o vegetaci kolem trati..
To je ten problém nadbytečných trpaslíků = trpasličí návěstidla ( nikoliv panáci, jak psal někdo ..).Zbyněk Šemora napsal:Pokud je zhaslé návěstidlo, s tím se nedá dělat vůbec nic. Maximálně několik návěstidel z dané oblasti odebrat. V MSTS je počet svítících objektů omezen. Ve větších stanicích jsou zhaslá návěstidla normální jev. Jako svítící objekt je považováno i výměnové návěstidlo. Proto jsem je kdysi musel z Brna všechna odebrat.
U nesvítícího návěstidla se řiďte návěstním opakovačem, jiná rada neexistuje.
Estetickou? Stanice vypadají jak louka fialek.Stavitelxx napsal:A přesně to co tvrdí Zbyněk, jsem v Aktualizaci 1 udělal. Na méně používané vzdálené koleje jsem umístil nefunkční odjezdové návěstidla a také vyměnil úplně všechny posunové návěstidla za nefunkční...
Takže by se teď nemělo stát, že by někde nějaké návěstidlo nesvítilo a zároveň to plní i funkci estetickou
PuDr. Matějko napsal:Mne, jenom mrzí, že v Jistebníku není model originální budovy tak jako v Sůchdolu. A Studénka je též trošku ošizená. Mám pocit, že přímo ve Studence na nadraží je vybudovaný nadchod, ale v MSTS tam není.
Nemohu si pomoct, ale to nádraží v Suchdolu nad Odrou je stejně podobně situované jako v Ústí nad Orlicí, skoro kopie nádraží. Když odjíždím z Ústí nad Orlicí směrem na Třebovou z druhé strany nádraží, co vlaky jezdí na Letohrad, tak při průjezdu směrem na hlavní trať, vlak projídí závorami, a něco podobného je i v Sůchdolu, když motorák jede do Fulneku z druhé strany nádraží.
Taky máte ten stejný pocit jako já ?