Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Stavitelxx napsal:Ano stavba bude pokračovat i do Petrovic u Karviné, možná ještě v Aktualizaci 2.
Na svinov se delaly taky ? no totoStavitelxx napsal:Já tam jel někdy v září, předělávaly se tam výhybky od nástupišť směrem ke Svinovu, ale prý už je to hotové.
Ja vim pochopil jsem to spravne. Jenom to neumim poradne vysvetlitStavitelxx napsal:Né ke Svinovu, já to myslel jako směrem na Svinov. V Bohumíně, na Svinovské straně, neboli jižní zhlaví.......![]()
To už po něm můžeš chtít rovnou protažení až do Prahy. Víš co obnáší postavit 120km? Martin bude rád, že bude rád. Přidání každých 10 km je šílená práce. A do konce roku to do Olomouce možná stihnu i já, ale nic neslibuji, záleží na konstalaci. Ale nemá smysl zadávat termíny. Až to bude, tak to bude, pokud nebudou překážky, vše bude určitě. Jen bude důležité, abychom s Martinem neměli dvě rozdílné Olomouce, kde by jen cedule byly totožné. Uvidíme.bob57_cz napsal:...cifix, ještě to dorazit z Olomouce do Zábřeha a s "přestupem" můžeme jezdit Košičana z Prahy do Žiliny. Moje oblíbená šichta 1990/91.