Trať ČD/ŽSR Olomouc - Ostrava - Žilina - (Košice)_archív #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
No když tu továrnu vymodeluješ, tak ji tam rád umístím. Ale jo, podobná maketa tam je. Do Olomouce si ale jen tak ještě nezajedeš, teď postavím trať k Vyhýbce Dluhonice a potom se bude čekat, až páni stavitelé zmodernizují úsek Dluhonice - Olomouc. Až to bude, tak to postavím v MSTS, Ale kdy to bude, to netuším... :?:

To si počkáš. Přiští rok začnou modernizovat úsek Brodek - Dluhonice. Tak snad po jejím dokončením...

Nevím přesně jak to je naplánováno, vím akorát, že něco má být dokončeno na konci listopadu a zbytek se asi bude dělat až příští rok. Ale do příštího roku čekat nebudu, takže asi v tom prosinci by se to mohlo zrodit.

Stavitelxx,

chcem sa opýtať či budeš pri stavbe trate Ostrava-Svinov - Bohumín pokračovať aj do Petrovic u Karviné.Pozeral som mapu a tam je úsek do Petrovic plánovaný, ale nižšie na stránke je v plánovaných úsekoch uvedení len úsek Svinov - Bohumín?

A stihne se to v té Aktualizaci 2 postavit až do Karviné možná do Louk nad Olší ?[/quote]

ked sa nebudes tak blbo vypytovat tak mozno hej

Všechno jenom možná............možná to v aktualizaci 2 bude pouze ze Svinova do Ostravy hl. n., protože v Bohumínském nádraží se nedávno předělávalo kolejiště a nevím jestli už je to hotové. Neví to někdo?

No asi 3 mesice jsem tam nebyl ale zda se mi ze tak rychle to nebude, ale asi tento tyden tam pojedu neco nafotit tak uvidime.

Já jsem jel přes Bohumín 5. října a podle mýho,je to tam už zmodernizovaný,zkoridorovaný,ale možná se pletu.

Já tam jel někdy v září, předělávaly se tam výhybky od nástupišť směrem ke Svinovu, ale prý už je to hotové.

Né ke Svinovu, já to myslel jako směrem na Svinov. V Bohumíně, na Svinovské straně, neboli jižní zhlaví....... :wink:

Stavitelxx napsal:
Né ke Svinovu, já to myslel jako směrem na Svinov. V Bohumíně, na Svinovské straně, neboli jižní zhlaví....... :wink:
Ja vim pochopil jsem to spravne. Jenom to neumim poradne vysvetlit :D

Druhá aktualizace pro Trať 321 se pomalu začíná rýsovat, datum vydání bude krásného Vánočního dne 24. 12. 2005.

Aktualizace bude obsahovat nově postavené úseky:

Hranice na Moravě - Přerov - Horní Moštěnice
Přerov - Olomouc
Ostrava Svinov - Bohumín - Český Těšín
Dětmarovice - Petrovice u Karviné
Frýdek Místek - Frýdlant nad Ostravicí - Ostravice

Celková délka nově postavených úseků je cca 120 km, možná budou ještě další úseky, záleží na čase.

Více na stránce http://www.trat321.webzdarma.cz

Naposled editoval moderátor:
Košičan

...cifix, ještě to dorazit z Olomouce do Zábřeha a s "přestupem" můžeme jezdit Košičana z Prahy do Žiliny. Moje oblíbená šichta 1990/91.

Re: Košičan

bob57_cz napsal:
...cifix, ještě to dorazit z Olomouce do Zábřeha a s "přestupem" můžeme jezdit Košičana z Prahy do Žiliny. Moje oblíbená šichta 1990/91.
To už po něm můžeš chtít rovnou protažení až do Prahy. Víš co obnáší postavit 120km? Martin bude rád, že bude rád. Přidání každých 10 km je šílená práce. A do konce roku to do Olomouce možná stihnu i já, ale nic neslibuji, záleží na konstalaci. Ale nemá smysl zadávat termíny. Až to bude, tak to bude, pokud nebudou překážky, vše bude určitě. Jen bude důležité, abychom s Martinem neměli dvě rozdílné Olomouce, kde by jen cedule byly totožné. Uvidíme.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře