Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To ať posoudí autor trati, zda se mu za to oplatí stavět......PuDr. Matějko napsal:Ah, ale to jsem uváděl jako příklad, ta částka by mohla být i vyšší, vše by záleželo, jaké náklady by měl autor spojený s tvorbou tratě, ale zas by ta částka neměla být přemrštěná, například 2 000,- Kč.
A co si myslíš?KaMat napsal:Taky si myslím
Tak to já jsem teda pro ty Košice. Ale hezky jsi Stavitelovi naplánovalPuDr. Matějko napsal:Jinak je to skvělý, že autor plánuje prodloužit trať až do Košic. Ale pro nás Moraváky by bylo lepší, kdyby to prodloužil z Přerova až do Břeclavi, nebo do Hodonína, tam by pak mohl člověk přestoupit na Zbyňkovu trať a jet až do Prahy a nebo do Brna....
Než budete plánovat, zkuste si napřed postavit jen tak cvičně asi 60km tratě, aby jste měli představu o čem to je. Plánovat by snad mohl jenom Vladko z Vyvolených, kdyby byl fanda do MSTS, když by položil část výhry na stůl a prohlásil by, kdo postaví nejrychleji a nejkvalitněji trať tam a tam dostane tolik a tolik.PetrSv napsal:Tak to já jsem teda pro ty Košice. Ale hezky jsi Stavitelovi naplánovalPuDr. Matějko napsal:Jinak je to skvělý, že autor plánuje prodloužit trať až do Košic. Ale pro nás Moraváky by bylo lepší, kdyby to prodloužil z Přerova až do Břeclavi, nebo do Hodonína, tam by pak mohl člověk přestoupit na Zbyňkovu trať a jet až do Prahy a nebo do Brna....Jinak s těma pěnězma to není špatnej nápad.
Myslel jsem tu castku 350 ze to neni zrovna moc.Martens napsal:A co si myslíš?KaMat napsal:Taky si myslím
To bylo jen vyjádření podpory Stavitelovi. Nikomu nic plánovat nehodlám, protože je to pro mě španělská vesnice.Zbyněk Šemora napsal:Než budete plánovat, zkuste si napřed postavit jen tak cvičně asi 60km tratě, aby jste měli představu o čem to je. Plánovat by snad mohl jenom Vladko z Vyvolených, kdyby byl fanda do MSTS, když by položil část výhry na stůl a prohlásil by, kdo postaví nejrychleji a nejkvalitněji trať tam a tam dostane tolik a tolik.
Víte, o čem tajně sním? Být bohatý a vím na 100 %, že bych první peníze utratil za to, že bych dal nějakému dobrému staviteli tratí (třeba panu Zbyňkovi nebo Stavitelixx)Zbyněk Šemora napsal:Než budete plánovat, zkuste si napřed postavit jen tak cvičně asi 60km tratě, aby jste měli představu o čem to je. Plánovat by snad mohl jenom Vladko z Vyvolených, kdyby byl fanda do MSTS, když by položil část výhry na stůl a prohlásil by, kdo postaví nejrychleji a nejkvalitněji trať tam a tam dostane tolik a tolik.PetrSv napsal:Tak to já jsem teda pro ty Košice. Ale hezky jsi Stavitelovi naplánovalPuDr. Matějko napsal:Jinak je to skvělý, že autor plánuje prodloužit trať až do Košic. Ale pro nás Moraváky by bylo lepší, kdyby to prodloužil z Přerova až do Břeclavi, nebo do Hodonína, tam by pak mohl člověk přestoupit na Zbyňkovu trať a jet až do Prahy a nebo do Brna....Jinak s těma pěnězma to není špatnej nápad.
Ale Vladivostok už má v plánu Martin. Z Košic je to už kousek. Ale opravdu jsou problémy s plány tratí a v Rusku předpokládám to bude ještě horší. Kdyby jste viděli podle jakých náčrtků mnohdy jen tužkou od ruky stavím trať do Bratislavy plus několik videí. Marian, jestli to čteš, ten tvůj náčrtek Zohoru mi zachránil život. Jiný plánek co mám je ještě staré kolejiště. Jen bych potřeboval kilometrické polohy návěstidel, abych zhlaví přesně vytvaroval. Ale koukám, že jsem v jiné rubrice. Chtěl jsem jen Martinovy nazanačit, že s plány na ŽSR to není vůbec jednoduché, ale jde to také.Lord napsal:![]()
![]()
No, to je nápad.......začínám šetřit Zbyňkovi na ten Vladivostok, dejme tomu 100,- Kč za kilometr bych viděl jako adekvátní............no, tak to máme z Prahy do VLadivostoku 11263 km, odečteme nějakých 250 km Praha - Brno, to už je postaveno, takže to máme 11013 km krát 100, to je 1.101.300,- Kč. OK, tak to vidim spíš na úvěr. 20 let nebudu jíst a pak se konečně svezu, huráááá!!!!
![]()
![]()
![]()
To jsou jen důsledky rozdělení Československa, poděkujte politikům. Jinak bychom měli vše už dávno v excelu jako celou síť ČD.duuso napsal:S plánmi staníc na ŽSR je to temer nemožné, samozrejme až na malé výnimky ktoré sa mi dostali do rúk.
ČD máme komplet aktuální v doc namísto pdf.JOHNZ napsal:Duuso ... ako co ... aka je napriklad situacia s dodatkami k ZCP na ČD vs toto ... http://www.zsr.sk/generate_page.php?page_id=160