Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tohle si asi nikdo nezahraje. Já nemám PC NASA .... nechat jet trafic celou trasu ??? Ty máš teda nápady! Když vymýšlíš takové extrémy, tak se nediv, že ti furt něco blbne.PuDr. Matějko napsal:A navíc jsem narazil na další problém, chci se křižovat s jedním náklaďákem, který má výjezd ze Žiliny v 9h59m00s a má příjed do Přerova 12h01m05sec. Takto má jet podle kalkulátoru, ale když jsem v Editoru aktivit dal simulovat čas, tak podle něj by do Přerova měl dorazit až skoro ve 12h58m50sec. Sice se s ním budu křižovat, ale bohužel to nebude při výjezdu v Přerově ale někde až u Suchdolu. Přitom jsem ten traffic nastavil tak, aby mu nic nebránilo v cestě, tedy, před ním jsem po jedné koleji neposílal žádný osobák, ba naopak až za ním s 30 minutovou prodlevou jsem mu poslal osobák do Olomouce.
Zřejmě se na to budu muset o svátcích pořádně posvítit.
zsbeer napsal:Neporadíte mi, kam som mohol založiť to CD straťou 321??? Prehádzal som celý dom a nikde ho nemôžem nájsť...![]()
![]()
Zkus se optat toho Helmuta, co ho máš doma na podnájmu a co Ti furt někam schovává věci....zsbeer napsal:Neporadíte mi, kam som mohol založiť to CD straťou 321??? Prehádzal som celý dom a nikde ho nemôžem nájsť...![]()
![]()
Je nutné po instalaci MSTS nainstalovat update na verzi vyšší. Já tohle dávám od počátku na cd a později DVD s tratíVlado napsal:Proč zrovna v téhle trati nefunguje ve večerní době zimní období a sněžit nemůže už vůbec??? Vždycky když si nastavím v aktivitě, která se jede po 18:00 nebo před 8:00 zimu a sněžení, těsně před dokončením jejího načtení v MSTS mě to nemilosrdně pošle k Billovi. Dá se s tím něco udělat??? Díky.
Přesně tak. Byl nutný od dob zveřejnění 434 od Starého, jinak se tam točilo obráceně jedno kolo tendru a také bez update počasí zima sněžení posílala k Billovi.Stavitelxx napsal:To je to Train_update11.exe (1,9 MB) ?????