Trať ČD/ŽSR Olomouc - Ostrava - Žilina - (Košice)_archív #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Stavitelxx napsal:
Jiná možnost už není, buď jedno nebo druhé...
Takže máte někdo konkrétní návrh, jak z toho ven?
Najlepšie spravíš, keď celú trať presunieš, dobuduješ úsek na Žilinu a postavíš tie spomínané jednokolajky do Frýdku a Opavy. Tak snáď budú spokojní všetci ... čo ty na to ? :wink:

Já bych to tak dramaticky neviděl. Stačí vydat větší aktualizaci ve které budou soubory .tdb , .tit , .rdb , .rit , .trk a kompletní složky "TILES", "WORLD" a "TD". Co se týká aktivit , můžeš je vydat přesunuté jako samostatnou aktualizaci.

To Roman:

Ta aktualizace by ale měla kolem 70 MB. Z toho by rozhodně ani Filip Havel nebyl nadšený, když nemá na serveru místo... Rači tam umístím celou posunutou trať, tím se ušetří dost MB.

Anebo je ještě jedna možnost, jak si poradit s tím problémovým čtvercem. Mohl bych tu trať posunout, postavit okolí Čadce které momentálně nejde, a pak tu trať posunout zpátky. Takže tam sice ten blbý čtverec bude zase, ale už na něm bude všechno postavené.
Při jízdě vlakem ten čtverec nedělá potíže, jenom při stavbě to padá.
No ale zase tam bude ta kritická rovnoběžka...

Myslím že je lepší tu trať posunout a nechat ji tak, akorát nevím, jak se to bude líbit těm, kteří si u mě objednávali trať na CD, protože si ji z internetu stahovat nemůžou.

Já myslím, že přerušen a pozastaven je to samé... :lol:
Tak honem stavějte, už bych se po ní rád projel. Platí ten termín dokončení příští měsíc??? Když jsem koukal na screeny, tak tomu moc nevěřím, že to stihnete :?:

Udělej to tak jak myslíš , že to bude nejlepší , ale trať by jsi měl určitě zveřejnit už po přesunu ( později už to nemusí jít , viz BP ) aby se vyhla té kritické rovnoběžce :!: :!: :!: .

To je fakt, ale s takovou tu bude zachvíli tolik aktualizací, že se v tom nevyznáme... rači vydám celou posunutou trať.

Xtracks

Chtěl jsem nainstalovat Xtracks 3.12a jenže v Readme souboru je uvedeno že před touto instalací musím mít nainstalovaný Xtracks 3.10..ale kde ho vzít? všude jsou jen novější verze..já mám jen 3.9 a pak již zmiňouvanou verzi 3.12a........??

Re: Xtracks

Amazon napsal:
Chtěl jsem nainstalovat Xtracks 3.12a jenže v Readme souboru je uvedeno že před touto instalací musím mít nainstalovaný Xtracks 3.10..ale kde ho vzít? všude jsou jen novější verze..já mám jen 3.9 a pak již zmiňouvanou verzi 3.12a........??

Mělo by stačit aktualizovat na 3.12 a pak na to aplikovat upravený 3.12a.....

Re: Xtracks

Martens napsal:
Amazon napsal:

Mělo by stačit aktualizovat na 3.12 a pak na to aplikovat upravený 3.12a.....

Díky, zkusim

Myslím že žádný XTracks 3.10 ani 3.12 být nemusí. Já jsem taky používal 3.9 pak jsem nahrál hned 3.12a a jde to v pohodě.

Pánové,

mal by som otázku - mám trať 321.Pred inštalácou trate som v zložke Routes mal len BP a ZSR 150.Na striedačku som ich vyhadzoval, nakoľko sa ich Globaly nemajú v láske.Nainštaloval som 321-ku, pýtalo mi dva súbory.Nainštaloval som priložený XTrack.Už chýbal iba jeden súbor, tak som ho dal hľadať a našlo mi ho v traťiach 150 a BP.Tak som ho vybral z trate BP.Už nechýbalo nič, trať nabehla v pohode, ale namiesto koridorových výhybiek mám výhybky z trate 150.Jazdiť sa dá ale vyzerá to blbo.Nemá niekto podobnú skúsenosť?Už som skúšal tie výhybky prepísať všeličím možným, ale nič nepomáha.Držia sa tam ako prilepené...

Mirec napsal:
Pánové,

mal by som otázku - mám trať 321.Pred inštalácou trate som v zložke Routes mal len BP a ZSR 150.Na striedačku som ich vyhadzoval, nakoľko sa ich Globaly nemajú v láske.Nainštaloval som 321-ku, pýtalo mi dva súbory.Nainštaloval som priložený XTrack.Už chýbal iba jeden súbor, tak som ho dal hľadať a našlo mi ho v traťiach 150 a BP.Tak som ho vybral z trate BP.Už nechýbalo nič, trať nabehla v pohode, ale namiesto koridorových výhybiek mám výhybky z trate 150.Jazdiť sa dá ale vyzerá to blbo.Nemá niekto podobnú skúsenosť?Už som skúšal tie výhybky prepísať všeličím možným, ale nič nepomáha.Držia sa tam ako prilepené...
Zalezi jake mas v globalu .s soubory vyhybek a jakou texturu k nim u trati. V sviewu zjistis, jakou texturu ty vyhybky nacitaji. Pak si muzes misto teto textury treba nakopirovat tu od koleji

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře