Laborec425
Pokladník
Jsem pro nové stahování
!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Najlepšie spravíš, keď celú trať presunieš, dobuduješ úsek na Žilinu a postavíš tie spomínané jednokolajky do Frýdku a Opavy. Tak snáď budú spokojní všetci ... čo ty na to ?Stavitelxx napsal:Jiná možnost už není, buď jedno nebo druhé...
Takže máte někdo konkrétní návrh, jak z toho ven?
Amazon napsal:Chtěl jsem nainstalovat Xtracks 3.12a jenže v Readme souboru je uvedeno že před touto instalací musím mít nainstalovaný Xtracks 3.10..ale kde ho vzít? všude jsou jen novější verze..já mám jen 3.9 a pak již zmiňouvanou verzi 3.12a........??
Martens napsal:Amazon napsal:Chtěl jsem nainstalovat Xtracks 3.12a jenže v Readme souboru je uvedeno že před touto instalací musím mít nainstalovaný Xtracks 3.10..ale kde ho vzít? všude jsou jen novější verze..já mám jen 3.9 a pak již zmiňouvanou verzi 3.12a........??
Mělo by stačit aktualizovat na 3.12 a pak na to aplikovat upravený 3.12a.....
Zalezi jake mas v globalu .s soubory vyhybek a jakou texturu k nim u trati. V sviewu zjistis, jakou texturu ty vyhybky nacitaji. Pak si muzes misto teto textury treba nakopirovat tu od kolejiMirec napsal:Pánové,
mal by som otázku - mám trať 321.Pred inštalácou trate som v zložke Routes mal len BP a ZSR 150.Na striedačku som ich vyhadzoval, nakoľko sa ich Globaly nemajú v láske.Nainštaloval som 321-ku, pýtalo mi dva súbory.Nainštaloval som priložený XTrack.Už chýbal iba jeden súbor, tak som ho dal hľadať a našlo mi ho v traťiach 150 a BP.Tak som ho vybral z trate BP.Už nechýbalo nič, trať nabehla v pohode, ale namiesto koridorových výhybiek mám výhybky z trate 150.Jazdiť sa dá ale vyzerá to blbo.Nemá niekto podobnú skúsenosť?Už som skúšal tie výhybky prepísať všeličím možným, ale nič nepomáha.Držia sa tam ako prilepené...