Trať ČD/ŽSR Olomouc - Ostrava - Žilina - (Košice)_archív #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Vlado az mi sezenes ty skonove pomery tak to dotahnu do tesina a zacnu ti delat do frydku- EXTRA JNOM PRO TEBE :wink:

Úsek z Kunčic do Frýdku mám hotový, už jenom dodělám Frýdecké nádraží, a pak stvořím i slibovaný úsek z Těšína do Frýdku.
Kdyžtak uveřejním screeny, pokud máte zájem?

Stavitelxx napsal:
Úsek z Kunčic do Frýdku mám hotový, už jenom dodělám Frýdecké nádraží, a pak stvořím i slibovaný úsek z Těšína do Frýdku.
Kdyžtak uveřejním screeny, pokud máte zájem?

Nakedy asi plánuješ aktualizáciu trate?Úsek do Čadce a Zwardoňa vypadá úžasne, už sa neviem dočkať kedy sa preveziem.

Mirec:

Teď dělám jednokolejky na Frýdek a potom ještě musím dostavět úsek z Čadce do Žiliny. Jak tohle bude, tak trať uveřejním.
Chtěl jsem hned postavit ten úsek do Žiliny a trať zveřejnit, ale nějak mi teď to cestování na Slovensko nevychází, tak aspoň dělám ty jednokolejky do Frýdku, abych nezahálel...

A screeny se pokusím uveřejnit co nejdřív, hned jak bude trochu času.

Stavitelxx,

neuvažujež o prepojení Českého Tešína so Svinovom cez Bohumín a Ostravu hl.n.?

Také se přidávám k tomu, abyste tu trať vedl přes Karvinou, Bohumín, už proto, že žiju v Karviné a ještě jsem neměl tu možnost vyzkoušet si v MSTS projet trať přes Bohumín, Dětmarovice. Jelikož často jezdím vlakem v úseku Karviná - Ostrava hl. n, konfrontace by byla na místě.
Teď u nás ve městě probíhá petice občanů města Karviná - Darkov, kteří chtějí zachovat železniční zastávku Karviná - Darkov, tu chtějí České dráhy zrušit a zbourat k novému jízdnímu řádu na příští rok, možná by mohla být alespoň v MSTS.

Náhodou ta dostavba úseku z Č. Těšína do Ostravy Svinova přes Karvinou, Bohumín by byla dobrá, člověk by tak mohl jezdit do kruhu. Vyjede z Ostravy - svinova, projede Havířovem, Českým Těšínem, tam si otočí lokomotívu, pokud je reverzní a potom projede Bohumínem a skončí opět v Ostravě - Svinově. Náhodou by to bylo skvělý, lepší než triangel.

Signalista napsal:
Náhodou ta dostavba úseku z Č. Těšína do Ostravy Svinova přes Karvinou, Bohumín by byla dobrá, člověk by tak mohl jezdit do kruhu. Vyjede z Ostravy - svinova, projede Havířovem, Českým Těšínem, tam si otočí lokomotívu, pokud je reverzní a potom projede Bohumínem a skončí opět v Ostravě - Svinově. Náhodou by to bylo skvělý, lepší než triangel.
Koukni tady http://drahy.info/

Naposled editoval moderátor:
Já si taky myslím, že propojení trati 321 přes Bohumín by nebylo vůbec špatné, jenomže když vidím ty šíleně rozsáhlé kolejiště (Ostrava hl. n., Bohumín, Karviná), tak je mi z toho vážně zle... :?
Navíc v brzké době mě čeká stanice Žilina, což je snad ještě horší, než ty Ostravské nádraží.

No uvidím, jak dostavím momentálně dva rozestavěné úseky (Čadca - Žilina) a (Frýdek-Místek - Český Těšín), tak trať zveřejním a potom se budu rozhodovat co dál.

A ještě je tu jeden důležitý fakt, že úsek mezi O.Svinovem a Českým Těšínem je o něco kratší, než ve skutečnosti. Takže pokud budu stavět úsek z Těšína do Ostravy přes Bohumín, tak to taky budu muset trochu zkrátit, jinak bych to nenapojil...

A co ty KaMate, nechtěl bys nám prozradit, jak to vypadá s tvojí tratí, kdy to zveřejníš? Protože jestli to bude dřív než to postavím já, tak je zbytečné, abych se s tím pižlal. :roll:

No dříve to nebude. Čekám až mi jedna osoba doručí jistou dokumentaci a muzu konecne pokracovat z Bohumína do těšína. Že Vlado :D

KaMat napsal:
No dříve to nebude. Čekám až mi jedna osoba doručí jistou dokumentaci a muzu konecne pokracovat z Bohumína do těšína. Že Vlado :D

No známý už o tom ví, tak jen doufám, že to co nejdříve dodá. :?

Stavitelxx,

chtěl jsem se zeptat, když jste za Těšínem směrem na Cziesyn udělal Triangel, mám takový nápad, co kdyby jste ten triangel odstranil a dostavěl trať až do Cziesyna nebo až dál do Goleszowa či dostavět až do Bielsko Biala. A jelikož si myslím, že Těšín je pořád pro mne jedno město, jako Berlín, ikdyž je rozdělen řekou Olzou, mohl byste alespoň dostavět tu trať do Cziesyna a tam dál udělat Triangel a nebo navést kusé koleje, že byste časem pokračoval až do Bielsko Biala.

A co třeba až do Warszawy? :roll:

Nápad to není špatný, jenomže mě chodí tolik požadavků, jeden chce ať stavím do Kojetína, druhý před Bohumín, další do Opavy, jiný směrem na Olomouc..........
já sám nevím, kam budu stavět, už jsem napsal, že nejdříve dodělám ty úseky do Frýdku a do Žiliny a pak se uvidí kam dál. Ale všechno najednou se dělat nedá.

A co takhle Zlina Varin Strecno Vrutky :) pripadne Martin Turcianske Teplice Diviaky Zvolen (Harmanec i Kremnice prirozene)
:D :D :D

Signalista napsal:
Stavitelxx,

chtěl jsem se zeptat, když jste za Těšínem směrem na Cziesyn udělal Triangel, mám takový nápad, co kdyby jste ten triangel odstranil a dostavěl trať až do Cziesyna nebo až dál do Goleszowa či dostavět až do Bielsko Biala. A jelikož si myslím, že Těšín je pořád pro mne jedno město, jako Berlín, ikdyž je rozdělen řekou Olzou, mohl byste alespoň dostavět tu trať do Cziesyna a tam dál udělat Triangel a nebo navést kusé koleje, že byste časem pokračoval až do Bielsko Biala.

Mad, but very interesting idea. :wink:

Stavitelxx napsal:
A co třeba až do Warszawy?

You don't need to. :) This is the latest polish project Warszawa - Łodź: http://www.mazowsze.msts.gower.pl/ .

Greetings,
Szablo

Naposled editoval moderátor:
Signalista napsal:
Stavitelxx,

Lidi, mějte rozum. Stavět se dá jen tam, kde to autorovi trati něco říká. Na přání nic stavět nelze (leda že by jste zaplatili autorovi nějakých pár milionů, aby nemusel chodit do práce a měl doživotně vystaráno)
Mě chodí podobné požadavky. Já silou vůle se držím v Praze, kam jsem natáhl paprsek až z Pardubic a mám hodně dlouho co dostavovat a už mám také návrhy prodloužit koleje až do Chebu, Ústí nad Labem, atd. Ale uvědomte si, jsme jenom lidi a máme pro vše vyměřeno denně pouhých 24hodin na vše. Nepiště tedy do žádných sloupků, co by kdo mohl postavit, ale začněte stavět sami. Nebo pomozte autorům modelováním objektů.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře