Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vlado napsal:Jasně že mám zájem!!! A věřím, že ostatní taky!!!![]()
Stavitelxx napsal:Úsek z Kunčic do Frýdku mám hotový, už jenom dodělám Frýdecké nádraží, a pak stvořím i slibovaný úsek z Těšína do Frýdku.
Kdyžtak uveřejním screeny, pokud máte zájem?
Koukni tady http://drahy.info/Signalista napsal:Náhodou ta dostavba úseku z Č. Těšína do Ostravy Svinova přes Karvinou, Bohumín by byla dobrá, člověk by tak mohl jezdit do kruhu. Vyjede z Ostravy - svinova, projede Havířovem, Českým Těšínem, tam si otočí lokomotívu, pokud je reverzní a potom projede Bohumínem a skončí opět v Ostravě - Svinově. Náhodou by to bylo skvělý, lepší než triangel.
KaMat napsal:No dříve to nebude. Čekám až mi jedna osoba doručí jistou dokumentaci a muzu konecne pokracovat z Bohumína do těšína. Že Vlado![]()
Signalista napsal:Stavitelxx,
chtěl jsem se zeptat, když jste za Těšínem směrem na Cziesyn udělal Triangel, mám takový nápad, co kdyby jste ten triangel odstranil a dostavěl trať až do Cziesyna nebo až dál do Goleszowa či dostavět až do Bielsko Biala. A jelikož si myslím, že Těšín je pořád pro mne jedno město, jako Berlín, ikdyž je rozdělen řekou Olzou, mohl byste alespoň dostavět tu trať do Cziesyna a tam dál udělat Triangel a nebo navést kusé koleje, že byste časem pokračoval až do Bielsko Biala.
Stavitelxx napsal:A co třeba až do Warszawy?
Signalista napsal:Stavitelxx,
chtěl jsem se zeptat, když jste za Těšínem směrem na Cziesyn udělal Triangel, mám takový nápad, co kdyby jste ten triangel odstranil a dostavěl trať až do Cziesyna nebo až dál do Goleszowa či dostavět až do Bielsko Biala. A jelikož si myslím, že Těšín je pořád pro mne jedno město, jako Berlín, ikdyž je rozdělen řekou Olzou, mohl byste alespoň dostavět tu trať do Cziesyna a tam dál udělat Triangel a nebo navést kusé koleje, že byste časem pokračoval až do Bielsko Biala.