Omlouvám se, zase budu možná za blbce a amatéra (možná i za lamu, a to bych fakt nerad), dokonce možná už to tady někdy a někde zaznělo (já to nenašel) ale přeci jenom bych se rád zeptal. Potřebuji přeinstalovat PC (dělám to obvykle jedenkrát za 2 roky). Postupuji přes formátování disku, na kterém mám systém (jinak to myslím nemá cenu, i když ta nová funkce v XP pro převod je dobrá ale já jí používám jen pro nastavení né pro přenesení souborů !). MSTS mám na jiném disku, s kterým nic nedělám. Nicméně stejně mi po přeinstalaci systému (XP Professional) MSTS a některé jiné hry nejdou (většina ano). Důvod je mi celkem jasný(lecos se zapisuje i na systémák). Minule mi nezbylo než odinstalovat a znovu nainstalovat MSTS, což není takový problém, nicméně co s ostatními tratěmi , trainsetem a tak podobně ! Řada věcí se mi přepsala, lecos zmizelo a tak. Udělal sem si v tom nakonec takovej guláš, že jsem pak dával všechno dohromady dost dlouho. Dneska už je mi jasný, že jsem možná zbytečně zazmatkoval, a že řadu věcí si můžu zazálohovat a znovu nahrát a pod. Chci se jen zeptat někoho zkušeného , jestli by nepopsal jak přesně postupuje při přeinstalaci PC aby MSTS šlapalo stejně jako dřív. Co přesně je třeba udělat, co přesně zazálohovat anebo jestli má nějakej lepší fígl. Myslím, že by to pomohlo víc lidem. Díky. Pokud se do toho někdo pustíte ještě bych požádal o pokud možno polopatičnost (že bych přeci jen byl lama ?!....) Předem díky!